filme-online-banner

Crows Zero 2 – Kurôzu zero 2 (2009) film online subtitrat

Regia: Takashi Miike
Actori: Shun Oguri, Kyôsuke Yabe, Meisa Kuroki
Anul: 2009
Gen: Actiune
Durata: 133 minute
IMDB: 7.3/10 din 2885 voturi

Adaptat din manga scandalos de Hiroshi Takahashi, acest sequel la CROWS ZERO continuă povestea de Takiya Genji (Oguri Shun), in Crows Zero 2, fiul unui puternic sef Yakuza care au transferat la Suzuran All-Boys Liceul de culpabilitate gasca cu un singur scop în minte: uni mai multe, bande rivale ale școlii sub un singur banner, și să dovedească tatălui său că el poate ocupa de afacerile familiei. Cu toate acestea, mai multe luni după evenimentele de ciori ZERO, probleme brews din nou atunci când huligani cunoscut sub numele de “Crows Zero 2” de la liceu rival Hosen Academia amenință Suzuran ridicat aka “Școala de ciori.”

Nemilos “Crows Zero 2” este, după sângele unui ex-lider al Suzuran ridicat, care tocmai a fost lansat de corecție pentru uciderea liderului Hosen H doi ani în urmă. Disperat, barbatul dorit stabilește nivelul de a încerca să se alăture Yakuza locale. Un Hosen întinerit decide să se răzbune moartea fostului lor lider pe întreaga școală Suzuran în schimb, în ​​timp ce în lupta la o din ce în ce dezbinați Suzuran ridicat le face chiar mai sensibile la amenințarea Hosen. Poate Genji și băieții suficient pentru a opri această amenințare de la cele mai mari rivalii lor încă? Regizat de Takashi Miike, regizorul japonez internațional prolific și extrem de controversat, live-actiune ciori franciza este munca cea mai de succes comercial Miike lui până în prezent. CROWS ZERO II a fost lansat în Japonia la inceputul acestui an cu succes răsunător (box-office pentru weekend a fost o uluitoare 145% din prima tranșă)!

Există un loc venerat în japoneză pop-cultura pentru punks- echivalentul a “ah” Bengs noastre locale sau “plăcintă kias’- rezumate în nenumărate manga și filme. Hiroshi Takahashi lui “Crows Zero” este un astfel de manga, comicul publicat pentru prima dată în 1981 de opt ani în revista Shonen Champion și, ulterior, a vândut 42 de milioane de ediții în edițiile paperback.