filme-online-banner

Crows Zero – Kurôzu zero (2007) film online subtitrat

Regia: Takashi Miike
Actori: Shun Oguri, Kyôsuke Yabe, Meisa Kuroki
Anul: 2007
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 130 minute
IMDB: 7.1/10 din 5085 voturi

Liceu nou transferat senior Takiya Genji (Shun Oguri) ajunge la Suzuran All-Boys High School, o instituție infam pentru populația sa de infractori violente in Crows Zero. În timpul asamblării orientare student în anul întâi, Yakuza ajunge la școală în căutarea răzbunare pe-al treilea an Serizawa Tamao (Takayuki Yamada) pentru atacarea unor membri ai banda lor. Huligani confunda Genji pentru țintă și o încăierare rezultă pe teren școală. Între timp, Serizawa vizitează cel mai bun prieten al lui Tatsukawa Tokio (Kenta Kiritani), care tocmai a fost externat din spital. La revenirea la școală, martori Serizawa Genji învinge ultima Yakuza.

În acea noapte, Genji merge un club de noapte el frecventează și îndeplinește R & B cantareata Aizawa Ruka (Meisa Kuroki). Apoi, in Crows Zero, el se duce să vadă pe tatăl său, șeful Yakuza Takiya Hideo (Goro Kishitani), căruia îi proclamă ambiția sa de a cuceri Suzuran, un feat care Hideo însuși a încercat în tinerețe, dar nu a reușit. Genji face Hideo promit să-l recunoască ca succesor al său ar trebui să se reușească. A doua zi, Genji provocări Serizawa la o luptă, dar este oprit de Tokio. El spune că, dacă el Genji vrea cu adevărat să facă o impresie că ar trebui să înceapă prin înfrângerea Rindaman, un luptător legendar la școală. După Rindaman refuză provocare, in Crows Zero, Genji intalneste Katagiri Ken (Kyosuke Yabe), unul din Yakuza care ar veni la școală în ziua precedentă. El atacă Genji în represalii pentru obtinerea de gașca lui arestat, dar este luat în jos cu un singur pumn. Umilit, Ken merge cu Genji la club în cazul în care se discuta planurile acestuia pentru Suzuran.

În urma sfaturi de la Ken, Genji începe construirea armata sa, numit “Genji Perfect Seiha” (aka “GPS”). Anticipând conflictul berii, Serizawa începe, de asemenea, recrutarea facțiuni pentru propria cauza. Genji reușește unirea mai multor membri puternice, inclusiv Tamura Chūta, Makise Takashi, și Izaki Shun. Serizawa este alarmat de creșterea rapidă Genji la putere, dar alege să nu ia măsuri. Unul dintre locotenentii lui Serizawa, Tokaji Yuji, in filmul Crows Zero, nu este atât de ambivalent și începe ataca pe ascuns de membri ai GPS, bate grav Chūta și punerea Izaki în spital. Provocările cauza tensiunilor dintre cele două armate să crească drastic, dar Genji este împiedicat să acționeze prin Makise. Într-o noapte, Tokio și Serizawa vizita club de noapte și se confruntă cu Genji. Ca Tokio ruleaza interferență între liderii opuse, el suferă un atac de apoplexie și este dus de urgenta la un spital, unde el învață că are un anevrism cerebral, care necesită o intervenție chirurgicală. În ciuda ezitare inițială de aproximativ 30% rata de succes a procedurii de, Tokio este de acord cu operația.