filme-online-banner

Cu varf si indesat – Paid in Full (2002) film online subtitrat

Regia: Charles Stone III
Actori: Mekhi Phifer, Esai Morales, Wood Harris, Chi McBride, Cynthia Martells
Anul: 2002
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 6.6/10 din 3582 voturi

“Cu varf si indesat” spune povestea ridicarea și căderea unui tânăr om de afaceri talentat. Cariera sa ar fi avut loc la Enron, ca un manager talentat, organizarea unei crize energetice fals pentru a fura de la consumatori California. Dar ocazie ne care trăim găsește și Ace trăiește în Harlem și nu are un MBA, așa că devine un traficant de droguri. Competențele implicate sunt la fel ca la Enron: Lie la clienți, ascunde sau fals venitul, shuffle cărțile și achita prieteni puternici. Este util în vizualizarea unui film ca “plătit în întregime,” să înțeleagă că este vorba de afaceri, nu de droguri. Încălcarea legii este pur și simplu un efect secundar nefericit de care doresc pentru a face mai mulți bani decât se poate face din punct de vedere.
Deoarece multe traficanți de droguri și consumatori sunt săraci și lipsiți de putere, legile coborât asupra lor mai feroce decât pe criminalii gulere albe ale căror nelegiuiri sunt pe o scară mai mare. Trei lovituri și ai ieșit, în timp ce trei falimente profitabile și ești abia în funcțiune. “Plătit în întregime” ar fi fost fascinant dacă ar fi intercalate între cariera Ace și aventurile unui director Enron de aproximativ aceeași vârstă. Cred că într-un fel asta e ceea ce “Traffic” a făcut, Cu varf si indesat.
“Cu varf si indesat” are loc în anii 1980 și se bazează pe povești adevărate despre domnilor celebre drogurilor (Alpo, AZ și bogat Porter), în timpul care era de extindere dependenta droguri. Nume sunt schimbate. Ace, bazată pe A.Z. este jucat de Wood Harris, este un om livreaza pentru o curatatorie chimica numit Pip (Chi McBride). Mutarea pe străzi toată ziua, este imposibil pentru el să rateze vedea norocul cu dealerii de droguri, și învață de averi să fie făcute prin livrarea altceva decât pantaloni presate.