PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Culoarea sentimentelor – The Help (2011) Online Subtitrat


Regia: Tate Taylor
Actori: Emma Stone, Viola Davis, Octavia Spencer
An: 2011
Gen: Drama
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Culoarea sentimentelor – The Help (2011)

“Culoarea sentimentelor” este o dramă emoționantă, povestită cu umor și speranță, despre prietenie, curaj și mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale.

Acțiunea se desfășoară în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scenă relația care se construiește între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidată în jurul unui proiect editorial secret, care încalcă normele sociale și care le supune pe cele trei femei unui mare risc.

Eugenia “Skeeter” Phelan tocmai a absolvit colegiul și redactează o rubrică de sfaturi pentru îngrijirea casei într-un ziar local, ajutată de Aibileen, servitoarea unei bune prietene. În scurt timp, tânăra jurnalistă pornește un proiect clandestin, inspirat de istoriile de viață ale lui Aibileen și ale lui Minny Jackson, buna sa prietenă, care se confruntă cu aceleași probleme. Cele trei femei împărtășesc în șoaptă poveștile lor, răstoarnă regulile sociale ale acelor timpuri și se expun astfel riscului de a fi marginalizate de societatea în care trăiesc.

Dezvăluirile șoptite; dar curajoase ale protagonistelor se transformă astfel în proiectul editorial care stă la baza unor schimbări sociale. În acest fel; cele trei personaje își fac auzită vocea și; în același timp; dezvăluie condiția socială a servitoarelor de culoare; un subiect tabu pentru acele timpuri.

Filmul are o distribuție remarcabilă; Emma Stone (“Easy A”; “Zombieland”) joacă rolul curajoasei Skeeter; Viola Davis; dublă câștigătoare a premiului Tony și nominalizată la Premiile Academiei (pentru “Doubt” și “Eat; pray; love”) joacă rolul puternicei Aibileen; iar vorbăreața Minny Jackson este interpretată de talentata actriță Octavia Spencer (“Dinner for Schmucks”; “Seven Pounds”).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: