PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Cum sa-ti ucizi sotia – How to Murder Your Wife (2015) film online subtitrat

Regia: Riccardo Pellizzeri
Scenariu: John Banas
Actori: Simon O’Connor, Geraldine Brophy, Ami Brown
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

E un lucru bun nimeni nu este de natură să ia “Cum să uciderea soției dvs.” serios, sau impulsul publică ar putea aprinde putea fi condus “Cum sa-ti ucizi sotia” Nu am văzut un film, serios, de benzi desenate sau în caz contrar, că atât de sincer, în mod deliberat și extrem de minimalizat și nevestele ridiculizat. Acest film Cum sa-ti ucizi sotia, dintr-un scenariu Axelrod, a venit la Victoria și Cinema I ieri. Femeia ca un dispozitiv intern este practic umilit în Little predicare domnului Axelrod pe bucuriile și avantajele celibat, și omul este sincer reprezentat ca fiind cel mai fericit si productiv atunci când necăsătorită. Căsătoria este clasificat ca fiind o simplă invenție pe ordinea de regula teren agricol-fly. Este ceva ce trebuie evitat de cei necapturate și răzvrătit împotriva de către cei care sunt dependent.

Într-adevăr, atât de complet anti-căsătorie este fanfaronadă domnul Axelrod, pe care le-a agravat diabolic prin producerea l frumos cu aceste două colegii de benzi desenate. Jack Lemmon și Terry-Thomas, ca avocați sale de top, ca femeile ar putea fi de așteptat să-l încarce cu unghiile lor slivering, în cazul în care nu au fost de natură o mulțime de prostii evident și nu conține propria ripostă built-in. Acesta din urmă este Virna Lisi, un delicios și roz-colorate blonda, care demonstrează că femeia are o arma secreta cu care să omul bivol în starea căsătorit. Și așa îndemânatic și convingător nu a folosi ca multe femei ca și bărbații pot părăsi teatrul într-o stare prostie, euforică.

Asta este, ei pot, în cazul în care acestea pot bumbac pentru a tifon de stil domnului Axelrod, care este ceva între cel al lui Neil Simon și creatorul Li’I Abner. Al Capp. Cu o viteză și imprudența cu plauzibilitatea care face logica sa de fragil ca spuma, el se învârte pe o fabulă fantastic despre un artist de benzi desenate, benzi, care se căsătorește cu o fată într-un sălbatic, moment de-a impulsiv a văzut-o creștere toate, dar nud la un carton -tort și apoi se trezeste batut de gătit ei bună și alte realizări uxorial de bază in filmul Cum sa-ti ucizi sotia.