filme-online-banner

Curious George 3 Back to the Jungle (2015) film online subtitrat

Regia: Phil Weinstein
Scenariu: Chuck Tately
Actori: Angela Bassett, Jeff Bennett, John Goodman
Anul: 2015
Gen: Animatie, Familie
IMDB: 5.9

Cea mai recentă aventură direct-to-video care continua seria film de succes – bazat pe populara serie de carte imagine – Curious George 3 – despre o maimuță-copil ca nu sa finalizat deoarece în ticăloșie caraghios spre disperarea de “tată” sau, Ted (Omul în The Yellow Hat) este un zburda colorat, Jaunty. Nu are domeniul de aplicare al unei caracteristici de teatru, desigur, dar nu încearcă să. Este vizează publicul care va fi cerut-o în magazinul lor țintă locale: copiii mici.

În afară de noduri subtile la Jurassic Park și Apocalypse Now, Curious George 3 păstrează totul foarte simplu, cu excepția parcelei, care este lipsit de importanță: George-din senin, este întrebat de către un funcționar NASA-ish (vocea lui John Goodman) la salva Africa Centrală de la inundații de preluarea unui dispozitiv de o ambarcațiune spațiu care va face la statia de inundații.

Este clasic Hitchcock “MacGuffin”; nimeni nu îi pasă de detalii, vrem doar pentru a vedea pe George distra fericire și pentru a evita orice cu adevărat periculos, în timp ce Ted urmărește după el, oferind la fel de mult sens de eficace ca a facut Willy Wonka atunci când a spus, “Așteaptă. Nu. Opri, “a Augustus Gloop înainte de a căzut în râu de ciocolată in Curious George 3.

Filmul Curious George 3 ofera ceea ce promite; un vehicul plăcut, suplu pentru un caracter de durată franciza. L-am privit cu un copil de patru ani Curious George fan care a râs la fiecare gag si a dat-o la fel de mult atentia ca o cutie veche de patru ani. Singurele lulls pentru el au fost momente de expunere; de exemplu, atunci când personajul lui Goodman, explică misiunea (cea care este doar o scuză pentru hijinks lui George), realizatorii fac tot posibilul pentru a crea o prezentare holografic elaborat pentru a susține o acțiune și demonstrație vie, dar George este în afara ecranului, astfel încât nu se poate concura.