filme-online-banner

Cursa pentru viaţă – Inhale (2010) film online subtitrat

Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Dermot Mulroney, Diane Kruger, Sam Shepard
Anul: 2010
Gen: Drama, Thriller
Durata: 83 minute
IMDB: 6.7

Paul Stanton (Mulroney) și soția lui Diane (Diane Kruger) sunt un cuplu a cărui fiică este pe moarte de o afecțiune rară pulmonar degenerative. Singurul lucru care poate salva viata ei este un transplant pulmonar de la un donator de organe. Filmul începe atunci când pulmonar donat nu ajunge în mod corect. Filmul merge înainte și înapoi între prezent și evenimentele care au dus la aceasta. În ziua de azi, Pavel merge la Juarez Mexic pentru a găsi un om numit Dr. Navarro. După ce a părăsit număr mobil la multe spitale locale, cineva a contactat în cele din urmă Paul. În trecut, Dr. Rubin (Arquette), care se tratează fiica lor (Stallard) le-a dat informații cu privire la asociatul lui Paul, Harrison (Shepard), care într-un fel a reușit să obțină un transplant de organe pentru sine, eventual de pe piața neagră in Cursa pentru viaţă. Paul confruntat Harrison și în cele din urmă a reușit să obțină numele Dr. Navarro de la el. Harrison ia spus că a fost contactat de Navarro și nu știa cum să obțineți o dețin de el.

Înapoi la ziua de azi, in filmul Cursa pentru viaţă, Pavel este atacat de un cuplu de tipi Navarro care-i spun să stea departe. După o căutare dificilă, în cele din urmă Paul afla ca Dr. Navarro este, de fapt Dr. Martinez (Perez) de la un spital local, care a vizitat anterior pentru rănile. Paul se confruntă Martinez și îi cere să găsească un donator pulmonar pentru fiica sa, care are doar o săptămână pentru a trăi. Martinez este de acord să-l ajute pentru o plată în numerar $ 250.000.

A doua zi, Martinez spune Pavel că a găsit un donator de potrivire pentru fiica sa. Pavel spune Diane pentru a merge la Juarez și să se pregătească fiica lor pentru operația de transplant. Micul face Pavel știe că donatorul este de fapt o persoană vie in Cursa pentru viaţă. Martinez și oamenii lui au planificat un accident hit-and-run pentru a obține implant pulmonar de la un băiat stradă locală. Paul descoperă faptul și spune Diane despre acest lucru. Diane îi spune că ea nu vrea să știe de unde vine de la donatorul. Paul se confruntă Martinez de la masa de operație.