filme-online-banner

Curse of the Pink Panther (1983) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Blestemul Panterei Roz
Regia: Blake Edwards
Actori: David Niven, Robert Wagner, Herbert Lom
An: 1983
Gen: Comedie, Crima, Mister
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Curse of the Pink Panther (1983)

O comedie politista savuroasa cu mare priza la public, care va tine bine dispusi din prima si pana in ultima secunda. Celebrul diamant “Pantera roz” dispare.

Inspectorul incurca – lume Clouseau dispare si el. Inspectorul sef Dreyfus (Herbert Lom) de la Interpol spera ca subalternul nu va fi gasit niciodata. Pentru a fi sigur de asta, Dreyfus ii paseaza cazul celui mai neindemanatic detectiv, Clifton Sleigh(Ted Wass). Sleigh din filmul Curse of the Pink Panther, recunoscut pentru incompetenta sa, trebuie sa descifreze si misterul disparitiei diamantului. In scurt timp, Dreyfus realizeaza ca Sleigh e la fel de incomod ca si nedoritul Clouseau.

Dreyfuss (Herbert Lom) este desemnat să folosească un super-calculator pentru a urmări pe cel mai mare detectiv din lume. Odată găsit, acest detectiv minunat va avea sarcina de a găsi pe inspectorul Clouseau ce este dispărut. Cu toate acestea, Dreyfuss nu vrea să ajute la vânătoarea pentru Clouseau. Astfel, Dreyfuss foloseste in mod deliberat calculatorul și găsește pe cel mai rău detectiv din lume – ofițerul din New York, Clifton Sleigh (Ted Wass).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: