filme-online-banner

Dama de companie – Call Girl (2012) film online subtitrat

Regia: Mikael Marcimain
Actori: David Dencik, Pernilla August, Sven Nordin, Lena B. Eriksson, Sverrir Gudnason
Anul: 2012
Gen: Drama, Thriller
Durata: 140 minute
IMDB: 6.6/10 din 2921 voturi

TORONTO – Un rece policier suedez mai amintește de anii ’70 din epoca filmelor criminalității americane decât Henning Mankell și Stieg Larsson, Call fata Mikael Marcimain vă permite detectivi sale drepte trudesc offscreen pentru majoritatea timpului său de funcționare, Dama de companie, concentrându-se în schimb pe fetele exploatat în retea de prostitutie ei investighează. Lungă și uningratiating dar implică de la început până la sfârșit, ar trebui să găsiți campioni pe circuitul de festival.
Amplasat în Stockholm în epoca de ABBA, centre de film pe un tulbure în vârstă de 14 ani, Iris (Sofia Karemyr) care se strecoară în mod obișnuit din Foster grupului acasă e cu prietenul Sonja (Josefin Asplund). Tânără și frumoasă, prind în curând atenția doamnă bine stabilite Dagmar Glans (Pernilla August), o figură maternă care, impreuna cu asociatii de sex masculin ceva mai ciudat, flata fetele si le seduce cu bautura si cadouri. Curând, ei cotitură trucuri pentru o stabil de clienti, inclusiv oameni care rulează în prezent pentru birou, in Dama de companie, în alegerile generale din Suedia.
Director Marcimain fost unitate de director al doilea pe recentul remake Tinker Tailor Soldier Spy, și că filmul vine în minte imediat, observăm de cealaltă parte a acestui poveste – detectivi și oficiali guvernamentali asortate care se întâlnesc clandestin în ploaie și pe acoperișuri fie urmări informații despre afacerea Glans sau să încercați să păstrați aceste informații ascunse.
Spre deosebire de Tinker Tailor, Dama de companie, deși, în urma motivațiile acestui grup de bărbați de vârstă medie reprezintă puțin provocare pentru privitorul – o dată îți dai seama că, practic, toată lumea este murdar, și, de fapt grupuri mari de funcționari angaja Dagmar și fetele ei deschis, pentru a distra la reuniunile cina. Singurul om stim sa fie curat este John Sandberg (Simon J. Berger), o tânără, bolnăvicios cauta vice polițist pieptănarea prin casete de supraveghere și cu nerabdare observând când au fost editate înainte de a ajunge chiar biroul său.