filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Daredevil (2003) film online subtitrat

Regia: Mark Steven Johnson
Actori: Jon Favreau, Michael Clarke Duncan, Erick Avari, Ben Affleck, David Keith
Anul: 2003
Gen: Fantezie, Crima, Actiune
Durata: 103 minute
IMDB: 5.4/10 din 106202 voturi

Trăieşte într-o noapte eternă, dar pentru el întunericul abundă de sunete, mirosuri, gusturi şi senzaţii pe care ceilalţi nu le pot percepe. Deşi avocatul Matt Murdock este orb, celălalte patru simţuri ale sale sunt mai ascuţite decât ale oamenilor obişnuiţi. Ziua, Murdock este apărătorul celor nedreptăţiţi. Noaptea, el devine Daredevil, un justiţiar neobosit gonind pe străzile întunecate ale oraşului, în urmărirea răufăcătorilor. Pentru Daredevil, justiţia este oarbă, iar cei vinovaţi trebuie să plătească.
Twentieth Century Fox şi Regency Enterprises prezintă, în asociere cu Marvel Enterprises Inc., filmul DAREDEVIL, o producţie New Regency / Horseshoe Bay Production, în regia lui Mark Steven Johnson.
În ziua de azi, Matt se întâlnește Elektra Natchios, fiica lui Nikolas Natchios, un om de afaceri care are relații cu Wilson Fisk, un director bogat, care este și liderul criminal cunoscut sub numele de Kingpin. Când Nikolas încearcă să salveze pe relațiile sale cu Fisk, mafiotul angajeaza Hitman irlandez Bullseye, care are scop supranaturală, să-l omoare. Matt încearcă să oprească Bullseye, dar în cele din urmă reușește să Bullseye în uciderea Nikolas și încadrarea Matt în acest proces. Elektra promite să răzbuna, în timp ce reporterul Ben Urich descoperă identitatea secretă.Daredevil: Crezand Matt să fi făcut lucruri bune pentru Iadului Kitchen, Urich spune Matt care Bullseye se întâmplă după Elektra următor. Piese Matt Bullseye, dar este atacat de Elektra, care intenționează să utilizeze propria formare extinse în artele marțiale pentru a răzbuna moartea tatălui ei. După rănind el, ea scoate masca, și descoperă identitatea și nevinovăția secretă lui Matt. Daredevil: Forțați să lupte Bullseye singur, Elektra este copleșit și ucis de Hitman. Un Matt rănit face drumul său spre o biserică, unde este îngrijit de confidenta lui, părintele Everett, care știe identitatea secretă. După recuperarea ușor, Matt luptă Bullseye, care l-au urmărit la biserica. Bullseye descoperă că zgomot puternic este slăbiciunea lui Matt și se pregătește să-l omoare cu o bucată țepi de lemn după incapacitante el.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: