PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Dark Tourist (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: David Farrier
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dark Tourist (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Review Dark Tourist (2018)

De la un lac nuclear la o pădure bântuită, regizorul și jurnalistul din Noua Zeelandă David Farrier (“Tickled”) vizitează locuri neobișnuite și adesea macabre din întreaga lume.

Vizionarea serialului Dark Tourist, cel mai recent serial original Netflix, mi-a amintit de două lucruri. Am simțit un pic de tristețe la moartea recentă a lui Anthony Bourdain, care a revoluționat cu adevărat povestea de călătorie cu personalitate prin serialul său de televiziune, în care se simțea întotdeauna ca și cum ar fi adoptat noul și neobișnuitul. În timp ce “Dark Tourist” ar putea să nu fie chiar “No Reservations”, cele mai bune părți ale acesteia reflectă curiozitatea despre viațaBineînțeles, mi-a fost amintit și continuarea dominației Netflix și cât de bine au făcut-o în ultima vreme în ceea ce privește seria documentare, cum ar fi “Wild Wild Country” și “Evil Genius”.

Dacă nu cunoașteți numele David Farrier, probabil că nu ați văzut Tickled. Nu este un fel de film pe care îl uitați. Farrier era un jurnalist din Noua Zeelandă care s-a lovit în cea mai ciudată poveste a carierei sale când a coborât într-o gaură de iepure, descoperind o rețea ciudată de personalități amenințătoare.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: