filme-online-banner

Dartmoor Killing (2015) film online subtitrat

Regia: Peter Nicholson
Scenariu: Isabelle Grey
Actori: Callum Blue, David Hayman, Rebecca Night
Anul: 2015
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 5.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Dartmoor Killing este debutul teatral din Devon proprii, Peter Nicholson – cel mai bine cunoscut pentru munca sa la BBC si Channel 4. filmul lui Nicholson evită convențiile obișnuite de cinema adică setări britanici perioada, certurile de clasă sau cockney boșorogi de lucru de Nord. În schimb, acesta oferă un thriller contemporan cu o poftă de mâncare de groază suspans.

Becky (Gemma-Lea Devereux) și Susan (Rebecca noapte) sunt atât în ​​întârziere douazeci lor și înainte de nunta iminentă a lui Becky, Susan tratează Becky la o vacanta pe mauri. Cu toate acestea, motivele lui Susan pentru a vizita Dartmoor sunt departe de altruist și se pare că ea motivată de altceva decât peisaje accidentat.

Ajungând pe Dartmoor Killing cele două Ramblers fac drumul lor spre B lor idilic & B, cu toate acestea, trec trasee cu misterios, Chris (Callum albastru). Când Chris rănește gleznă, Becky și Susan oferă să-l ajute înapoi la lui pitoresc, dar izolat mlăștinos acasă. La început, această întâlnire pare să fi fost din întâmplare, dar este aici ca city break planificat ia o intorsatura neasteptata si sinistru, expunerea înșelăciune și chiar suprimată amintiri dintr-un trecut înfricoșător – aluzie la prin viziuni-fantomă cum ar fi.

Mai presus de toate, Dartmoor Killing este dator la stabilirea locale și din fericire regizorul filmului de Fotografie (DP), Nick Dance, a făcut o treabă frumoasă de capturare frumusețea naturală Dartmoor lui. Ea nu se potrivește destul de vis calitate de Dartmoor Spielberg în primul război Horse (Spielberg, 2011), dar o mare parte din film a fost o viziune romanțată – perfect pentru ei “împotriva tuturor ciudat” poveste.

La un moment dat Chris parere ca maurul este un loc periculos, dar acest lucru nu este demonstrat prin mise în scenă de exemplu Dartmoor nu are asprimea de moorland descrise în Andrea Arnold lui Wuthering Heights (Arnold, 2011) sau chiar pustietate a deprimant, Blair Witch-wannabe, O noapte în pădure (Parry, 2011). Există pericolul ascuns pe mauri, dar aici e omenirea, nu natura, care reprezintă o amenințare substanțială. Dartmoor Killing este mai evident legat de thrillere psihologice americane ale anilor ’80 și începutul anilor ’90, filme precum Dead Calm (Noyce, 1989), Pacific Heights (Schlesinger, 1990) sau Cape Fear (Scorsese, 1991).

Debut Nicholson este unul asigurat Dartmoor Killing, cu performanțe bune de distributie central și a marcat surprinde minunea Dartmoor, în același timp, de asemenea, gestionarea a spune o poveste care sfidează ucis de obicei de clișee britanice. Există câteva probleme minore cu script-ul, dar în ciuda acestui Killing Dartmoor este un thriller captivant, și la fel ca mauri în sine, în valoare de se confruntă cu prima mana.