filme-online-banner

David Attenborough in Muzeul de Istorie Naturala (2014) film online subtitrat

Gen: Documentar
IMDB Rating: 8,3
Regizor(i): Daniel M. Smith
Actori: David Attenborough

În cazul în care vârsta de mirare este de peste este, pentru că este posibil să se realizeze orice iluzie de pe ecran. Ei pot ajunge dinozauri să meargă din nou monștri, Fanged să sară afară, în camera de zi și David Attenborough să apară pe Sky. Toate minunile de mai sus sa întâmplat în încântătoare David Attenborough de Muzeul de Istorie Naturala Alive (Sky1 / Sky 3D).
Acest aped superficial antichități de comunicatori marilor documentarele BBC: cap avuncular în mâneci scurte explică obiceiurile unei specii cu un exemplar viu face treaba chiar acolo, în același împușcat. Stii, ca gorilele. Diferența a fost că toate animalele de aici au fost animații: fosile pe cale de disparitie cu sediul în casa cea mare comoara victoriană și a adus la viață de către geniul CGI.
Undeva între Plimbare cu dinozauri și noapte la Muzeul, aceasta a fost de istorie naturală corturile la copilul în noi toți. Attenborough evitat un comisionar de blocare pentru noapte și, după cum a rătăcit singur printre conținutul muzeului, oasele devenit trup (carne 3D dacă aveți un fel dreptul de TV). Ne-am întâlnit un vultur mare, un Yeti presupuse, un șarpe de 30 de picioare și saurieni diverse. Aproape totul a fost inimaginabil de masiv, inclusiv faimosul Diplodocus a cărui coadă flicking deteriorat brutal mare casa scărilor muzeului.
Attenborough sa dovedit a fi la fel de bun la albastru-ecran calitate monștri opuse ca fratele său, Richard a fost în Jurassic Park. David Attenborough, Gamely, el chicoti și ghemuit și, la un dodo amoroase, inmanat delicatese. A tot greși față de drăguț? Poate că publicul ar fi fost amintit că dispariție asteapta mult mai multe specii datorită încălzirii globale și creșterea populației umane. Dar acest lucru a fost știință îmbrăcat ca fantezie, contrabanda cannily informații dribleze apărarea dumneavoastră.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: