filme-online-banner

De moda veche – Old Fashioned (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Romantic
Scenariu: Rik Swartzwelder
IMDB Rating: 5,8
Regizor(i): Rik Swartzwelder
Actori: Elizabeth Roberts, Rik Swartzwelder, LeJon Woods

Acest competent artizanale picture-un film De moda veche cu adevărat regional sensibil, indie, s-ar părea, împușcat în Ohio și a înființat printr-o companie de productie cu sediul în Grand Rapids, Michigan, este o poveste de dragoste care este cu scopul de a juca pe David împotriva aparent data-film din această săptămână Goliath , considerabil nu Hearts-și-flori-parfumat “Cincizeci de nuanțe de gri.” Scris, regizat de, și încearcă Rik Swartzwelder, “Old Fashioned” un fel de poartă premisa pe titlul acesteia. Spunky dulce, și inteligent Amber (Elizabeth Roberts) rămâne fără gaz în mijlocul unui oraș-imagine perfectă, în care Clay (Swartzwelder) hones diverse meserii la un magazin de antichități numit, da, “Old Fashioned.” Rezolva Amber, cum ar fi a fost, a fost de a conduce până când a rămas fără benzină și a înființat menaj ori de câte ori sa întâmplat să fie. Argilă ajută să se facă în apartament nou mobilat quaintly dar nu va trece prin usa de ecran exterior. El a făcut un jurământ, el spune Amber: el nu va fi singur într-o cameră cu o femeie care nu este soția lui. Amber găsește acest ciudat. Ea consideră că este Odder, atunci când ea învață că nu este căsătorit in De moda veche.
Back-poveste Clay este revelat în bucățele: acest lucru nu este destul de “40-Year-Old Virgin”, a jucat drept. Eroul nu a fost doar om de femei colegial, ci un pic de tip Joe Francis, de asemenea, producerea de clipuri video lasciv. Apoi a schimbat. “Ai găsit pe Isus?” Amber îl întreabă. “Mai mult ca … ma găsit,” Clay răspunde.
Deci, da, aceasta “Fifty Shades” , numit De moda veche, contor y-programare nu glumesc despre a fi în jurul valorii de contra-programare. Dar nu mi-ar caracteriza în mod necesar acest efort ca “film creștin,” nu că ar fi ceva în neregulă cu asta. Swartzwelder face o treabă foarte amănunțită și nu dezechilibrată a portretizarea caractere creștine încearcă să funcționeze într-un mediu social care descurajează valori precum castitate, modestia, și așa mai departe.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: