filme-online-banner

De neimaginat – Unthinkable (2010) film online subtitrat

Regia: Gregor Jordan
Actori: Lora Kojovic, Sasha Roiz, Martin Donovan, Samuel L. Jackson, Michael Sheen
Anul: 2010
Gen: Drama, Thriller
Durata: 97 minute
IMDB: 7.1/10 din 46314 voturi

In filmul De neimaginat, un musulman american și fost operator de Delta Force, Yusuf (Sheen), face o casetă video. Când agentul special FBI Helen Brody (Moss) si echipa sa vezi buletinele de știri în căutarea pentru Yusuf, ei lanseze o investigație, care este redus atunci când sunt chemați la un liceu, care a fost transformată într-o site-ul negru sub comandă militară. Ele sunt prezentate de bandă complet Yusuf, unde a amenință să detoneze trei bombe nucleare in orase diferite din SUA, dacă nu sunt îndeplinite cerințele sale.

Un interogator special, “H” (Samuel L. Jackson), este adus în a forța Yusuf pentru a descoperi locațiile bombe nucleare. H prezinta rapid capacitatea și cruzimea sa de tocare de pe unul din degetele lui Yusuf cu un topor mic. Îngrozit, agent special Brody încearcă să pună capăt măsurilor. Superiorii ei în mod clar că consecințele potențial dezastruoase necesită aceste măsuri extreme. Ca intriga se desfasoara, H escaladează metodele sale (cu Brody ca “polițistul bun”). Brody își dă seama că Yusuf anticipat că va fi torturat. Yusuf apoi face cererile sale: el ar dori președintele Statelor Unite să anunțe o încetare de sprijin pentru “guvernele marionetă” și dictaturi în țările musulmane și o retragere a trupelor americane din toate țările musulmane. Grupul de respinge imediat posibilitatea de a cererilor sale fiind îndeplinite, invocând Statele Unite ale Americii “a declarat politica de a nu negocia cu teroriștii in De neimaginat.

Când Brody acuză Yusuf a falsificarea amenințării cu bombă, în scopul de a face un punct cu privire la caracterul moral al guvernului Statelor Unite, el se descompune și este de acord că totul a fost un șiretlic. El îi dă o adresă pentru a dovedi. Ei au găsit o cameră care se potrivește scena din caseta video și pentru a găsi dovezi pe acoperiș. Un soldat elimină o imagine de la un comutator electric care declanseaza un imens C-4 explozie la un mall din apropiere vizibil de pe acoperiș. Explozia ucide 53 de oameni in filmul De neimaginat. Angry la moartea lipsite de sens, Brody se întoarce la Yusuf și taie pieptul cu un bisturiu. Yusuf este teamă și cere ea îl întrerupse. El justifică moartea din mall, care să ateste că americanii ucid pe care mulți oameni în fiecare zi. Yusuf spune ca a permis să fie prins pentru a putea face față asupritorii lui.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: