filme-online-banner

De neinvins – Unbroken (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Biografie, Drama, Sport
Producator(i): Joel Coen, Ethan Coen
IMDB: 7.2
Regia: Angelina Jolie
Actori: Jack O’Connell, Takamasa Ishihara, Domhnall Gleeson


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis De neinvins – Unbroken

Unbroken spune povestea lui Louis Zamperini, maratonist olimpic și aviator în Al Doilea Război Mondial. Care a supraviețuit fără mâncare sau apă și a făcut față unor nenumărate pericole vreme de 47 de zile după prăbușirea avionului său în Oceanul Pacific. Ajuns pe uscat, pe una dintre insulele japoneze, soldatul american a fost capturat și încarcerat ca prizonier de război. A fost supus torturilor japonezilor vreme de doi ani. Povestea sa a fost sursa de inspirație a romanului “Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption”. Ecranizat acum în regia faimoasei Angelina Jolie.

Avem 3 oameni in doua barci foarte mult timp plutind intr-un ocean strain si nimeni nu gandeste introspectiv. Prizonieri care nu gandesc ca in preajma mortii, nu leaga relatii de prietenie, nu discuta despre ororile razboiului, nu discuta despre ce cauta ei acolo incercand sa omoare niste necunoscuti. Ei…, niste simpli muritori supusi la cele mai grele cazne doar pentru ca tara in care s-au nascut le-a pus arma in mana si le-a aratat o tinta.

Avem o poveste ce poate inspira vieti tinere, care poate transmite speranta de a crede intr-o lume fara frontiere, sa se nasca o idee ce sa considere razboiul arma psihopatilor. In schimb ne dumirim incet, incet, ca avem parte de o poveste transpusa intr-un film ce nu impartaseste in mod direct si puternic …nimic.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: