PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Deadly Code – Educazione siberiana (2013) Online Subtitrat


Alt titlu: Siberian Education
Regia: Gabriele Salvatores
Actori: Arnas Fedaravicius, Vilius Tumalavicius, Eleanor Tomlinson
An: 2013
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Deadly Code – Educazione siberiana (2013)

O dramă bazată pe un raport despre cum a fost crescut și educat un membru al comunității Urka în mica republică a Transnistriei; povestea unei bande de copii care cresc într-o comunitate de criminali exilați, într-un colț uitat al fostei Uniuni Sovietice. Această comunitate respinge lumea exterioară. Singura lege căreia i se supune… sunt propriile reguli.

În acest context, îi vom cunoaște pe cei doi buni prieteni, Kolima și Gagarin, care au devenit treptat dușmani, pentru că Gagarin se află de partea cealaltă a codului strict de onoare al frăției, “criminal cinstit”. O poveste despre o lume pe cale de dispariție și despre niște copii care nu au unde altundeva să învețe binele și răul decât într-o bandă criminală.

Am vrut să văd acest film datorită lui John Malkovich. Nu aveam nici cea mai mică idee despre ce va fi vorba. Mi-au plăcut foarte mult scenele de la început care m-au pus în temă cu ceea ce va surprinde filmul însă am avut o oarecare temere că nu voi înţelege prea mult din el datorită ideilor relativ diferite faţă de filmele de consum, cu care majoritatea ne-am obişnuit. Asta nu înseamnă că nu a fost predictibil.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: