filme-indiene-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Filmul indian Dear Zindagi online subtitrat (care in traducere ar insemna ,,Draga viata”) e o drama romantica regizata de Gauri Shinde, regizoarea indiana apreciata pentru ,,English Vinglish” (2012), care revine dupa 4 ani cu o poveste emotionanta ce abordeaza o chestiune prea putin acoperita in societatea indiana contemporana, terapia. Psihologica, emotionala, sufleteasca.

Kaira (Alia Bhatt) e o tanara si talentata operatoare de imagine de la Bollywood, ce sufera o criza specifica varstei. Satisfactia ei profesionala e ambigua, e in mod inexplicabil alergica la angajamente romantice. Si, in plus, se trezeste data afara din apartamentul inchiriat din Mumbai dupa ce proprietarul decide sa evacueze orice chirias singur sau fara copil.

Nemultumita si in deriva, se intoarce fara chef pe coastele insorite ale Goa, unde de mica s-a despartit de parintii ei, cu care nu are o relatie tocmai placuta. Avand de-a face cu tot felul de slujbe ingrate si dormind doar cateva ore pe noapte din cauza programului incarcat, Kaira realizeaza ca e la un pas de colaps.


Regia: Gauri Shinde
Actori: Alia Bhatt, Shah Rukh Khan, Kunal Kapoor
An: 2016
Gen: Drama, Romantice, Indiene
IMDB: 7.7


Dear Zindagi (2016) Online Subtitrat


Trailer Dear Zindagi (2016)


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: