filme-online-banner

Decalaj in timp – Lost Time (2014) film online subtitrat

Regia: Christian Sesma
Actori: Tonya Cornelisse, Chelsea Ricketts, George Noory, Maria Olsen, Derek Mears
Anul: 2014
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 2.8/10 din 570 voturi

Povestea Decalaj in timp se referă la un pacient cu cancer, Valerie (Rochelle Vallese), care tocmai a fost spus că starea ei este terminal. Pe drumul spre casa cu sora ei Melissa (Jenni Blong) un eveniment bizar și traumatic are loc în care acesta din urmă dispare misterios. A a fost răpit de extratereștri? Patru luni mai târziu cancer Valerie a dispărut, dar ea este încă risca sănătatea trudging străzile medii ale orașului încearcă să găsească Melissa. Ascuns în fundal este polițist prietenul Carter (Luca Goss), care este oarecum frustrat că Valerie se simte incapabil să reia relațiile normale până căutarea ei a atins obiectivul. Valerie caută autor Dr. Xavier Reed (Robert Davi), care insistă asupra faptului că răspunsurile se află în ea și că el poate ajuta sa le găsească. Cu toate acestea, tratamentul său se dovedește a fi distinct neconventional.
Povestea de bază este destul de bună și există una sau două entorse frumos, dar există și unele ușor derizoriu și dialogul uneori este distinct scartaie. Au fost câteva locuri unde râs fost neintenționat provocat de public din jurul meu. Există, de asemenea, in Decalaj in timp, unele padding destul de evident, cu o exces de scene-dialog liber în cazul în care imaginile sunt stabilite muzica, dar care nu se misca poveste de-a lungul.
Presupun că timpului pierdut este o muncă cu buget redus de iubire, in Decalaj in timp, așa cum apar actori Vallese, Goss, iar Davi variat între creditele de scris, de producție, și supravegherea muzică. Director Christian Sesma are, de asemenea credite pentru scris și de producție. Cu toate acestea, este în scris și direcția în care punctele slabe sunt cele mai evidente. Pe partea pozitivă, Rochelle Vallese ridică într-adevăr deasupra materialului pentru a oferi o performanță excelentă ca Valerie. Ea este cu siguranta vedeta spectacolului, chiar mai mult decât Robert Davi, care a aparut in filme importante, cum ar fi Die Hard și de licență de a ucide.