filme-online-banner

Dejun pe iarba – Picnic on the Grass (1959) film online subtitrat

Titlu original: Le déjeuner sur l’herbe
Regia: Jean Renoir
Scenariu: Jean Renoir
Actori: Paul Meurisse, Charles Blavette, André Brunot
Anul: 1959
Gen: Comedie, Romantic
IMDB: 6.9

Late ieri dupa-amiaza, incordate în jos împotriva furtunii cu familia mea acasă și cu ziua de muncă (se face prin e-mail) la o perioadă de acalmie, am luat o vacanță de oră și jumătate, un vag determinată de furtuna de montaj zăngănit ferestrele bine blocate. Gândire de filme Dejun pe iarba de furtuna, am leapfrogged trecut câteva dintre exemplele mai cunoscute (Wes Anderson “Moonrise Kingdom”, John Ford, “The Hurricane”, Victor Sjöström lui “The Wind”) și a amintit o scenă favorită de fanfaronada ceresc, unul de Jean Renoir lui 1959 film “Picnic pe iarbă” (Le Déjeuner sur l’herbe), un DVD de pe care un prieten tocmai mi-a trimis din Franța și pe care mi-am fost în așteptarea momentului a savura.

O bara laterală pe istoria cinematografiei: este de multe ori scris, ca să spunem așa, pe vânt, guvernată mai mult din întâmplare decât prin necesitate interioară. De ce nu este acest film, care ecranate destul de frecvent în New York case de repertoriu, in Dejun pe iarba, la mijlocul anilor șaptezeci-larg discutate ca fiind unul dintre capodopere Renoir lui? Pur și simplu, pentru că este disponibil aici, pe home video și, de altfel, pe film: BAM nu a putut obține o imprimare de retrospectivă sale superbe de filme Renoir în 2010. Mulți dintre cei care l-ar iubi, se desfășoară misterele sale, și să cânte ei laude nu poate ușor vedea (dacă nu dau de competențe adâncime de Internet destul de credit).

Am amintit ca Dejun pe iarba, probabil, cel mai radical film cel Renoir de care se adaugă la un erotism încrezut vedere hectically comic al științifice modernitate și am amintit corect. Terenul singur sugerează energia vizionar de imaginație antically filosofice în vârstă de șaizeci și cinci de ani, Renoir e. Din refractedly ciudat de deschidere a unui raport de știri de televiziune, care oferă ecrane în cadrul ecrane și o poveste de dragoste efectuat public prin difuzarea de videoclipuri live chat-a evoca un mod nou captată de viață, chiar dacă cel care a fost doar incepand de a face incursiuni în Franța (Atentie: Renoir a fost trăiesc în California de la inceputul anilor patruzeci de ani), și vanitate central este manipularea stiintifica de sex.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: