filme-online-banner

Deşertul tătarilor – Il Deserto dei Tartari (1976) film online subtitrat

Regia: Valerio Zurlini
Actori: Max von Sydow, Jacques Perrin, Francisco Rabal, Giuliano Gemma, Philippe Noiret
Anul: 1976
Gen: Drama, Istoric, Razboi
Durata: 140 minute
IMDB: 7.6

Carte împotriva filmul “Deşertul tătarilor” este un litigiu care nu are sens; problemă de limbi diferite, și fiecare director care se angajează într-o transpunere la carte la film de nu poate fi pur și simplu limitat la o reducere și paste de subiectul original.

Acest Valerio Zurlini știa, și filmul “Deşertul tătarilor” său, a făcut în 1976, la șase ani înainte de moartea sa, se poate spune cu greu că aceasta este lipsită de farmec; dar lipsa de originalitate a subiectului pare un pic frenargli “calea, și lasă-l să aleagă calea filmului didactic și lipsită de o firmă și de personal regizat.

În tranziția de la imprimare la film “Deşertul tătarilor”, povestea pierde ceva de indeterminare care a păstrat în cartea; Drogo, locotenent de Imperiul Austro-Ungar, este trimis la Fort Sebastian (Bastiani în roman) pentru a acoperi prima sa misiune. Cetatea, un bastion în granița deșert cu starea de Nord, centrat în sine farmecul necunoscutului, de timp, de așteptare pentru a momentul său de răscumpărare, de a deveni, a fi, simbolizat de sosirea inamicului, tătarii . Dușmani cele misterioase, viguros fizic, spre deosebire de o viață de sugestii, nuante, speranțe, și imobilitate substanțial.

Drogo, tineri, bogat, rasfatat, ajunge la Fort Sebastian, în calitate de observator extern, dar fascinat detașat. Frumoase peretii Arg-e-Bam, care par să iasă din nisipurile deșertului, în contrast evident cu curățenia, rafinamentul și răceala a clădirilor din Europa Centrală, cucerind privirea Drogo, gata să trăiască misiunea lor ca privilegiat care atinge experiența aventura cea mai extraordinară de tineret. O luptă privilegiat pentru a înțelege iubirea pe care pare să aibă toți colegii săi, chiar și cele mai mature, elusively atras departe de orizontul care stă în fața cetății. Ea nu-și petreacă mult că el va trăi, probabil nu-l, atracția inevitabilă a care doresc orizont.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: