filme-online-banner

Diamantul sângeriu – Blood Diamond (2006) film online subtitrat

Gen: Aventura, Drama, Thriller
Scenariu: Charles Leavitt
IMDB Rating: 8,0
Regizor(i): Edward Zwick
Actori: Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly

Este 1999 și Sierra Leone este devastat de tulburări politice majore. Facțiuni rebele, Diamantul sângeriu, cum ar fi Frontului Revoluționar Unit teroriza frecvent mediul rural, de intimidare localnici Mende și aservirea multe diamante de recoltare, care finanțează efortul de război din ce în ce succes. Un astfel de nefericit este pescar Solomon Vandy (Djimon Hounsou) din Shenge, care a fost atribuit unei forțe de muncă supravegheat de căpitanul Poison (David Harewood), o Warlord nemilos in Diamantul sângeriu.

Într-o dimineață Vandy descoperă un diamant roz enorm în malul și îngroapă-l în pământ moale. Căpitanul Poison învață de piatră, dar înainte de a putea urmări, zona este percheziționat de către forțele de securitate ale guvernului. Atât Vandy și Poison sunt încarcerați în Freetown, împreună cu Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un contrabandist de arme din Rhodesian alb inchis timp ce încerca să introducă ilegal în diamante Liberia. Acestea au fost destinate Rudolph van de Kaap (Marius Weyers), un corupt din Africa de Sud executiv minerit.

După ce a reușit să învețe despre diamant roz, Archer aranjează să aibă Vandy eliberat din detenție. El calatoreste la Cape Town, întâlnirea cu foștii săi contacte militare, inclusiv colonelul Coetzee (Arnold Vosloo), un Afrikaner anterior cu apartheid-era Forța de Apărare din Africa de Sud. Coetzee interpreților independenți acum cu o firmă militare private. Archer spune că vrea să recupereze diamantul și să-l utilizați pentru a părăsi continentul pentru totdeauna, Diamantul sângeriu, dar Coetzee contoare cu cererea sa, spunând miza a pierdut în funcțiune gresita liberian Archer l îndreptățește să diamant drept compensație. Archer se întoarce la Sierra Leone, localizează Vandy, și se oferă să-l ajute să găsească familia lui dacă el va recupera premiul.

Între timp, insurgenții RUF escalada ostilitățile. Freetown scade la înaintarea în timp ce fiul lui Dia Vandy (Kagiso Kuypers) se numără printre cei rotunjită pentru a servi ca un soldat copil sub un căpitan Poison eliberat. Arcaș și Vandy scape restrictiv în Guineea, Diamantul sângeriu, în cazul în care au de gând să se infiltreze în Kono cu un jurnalist american, Maddy Bowen (Jennifer Connelly). Ele vor oferi informații cu privire la ei în interiorul comerțul ilicit cu diamante. Coetzee și armata sa privată transforma, de asemenea în regiune, ce au fost contractate de către autoritățile locale pentru a respinge ofensiva rebelilor reînnoit.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: