seriale-online-banner

Dinastii – Dynasties (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


BBC Earth revine cu Dinastii – Dynasties online subtitrat, o noua serie de referinta cu povesti intime si puternice despre famiii, lideri si eroi luptand pentru supravietuire. Seria Dinastii – Dynasties constituie un nou tip de documentar de istorie naturala si va avea premiera in aceasta seara.

Seria Dinastii – Dynasties are cinci episoade, care vor contine povestea a cinci dintre cele mai cunoscute si periclitate animale de pe planeta – cimpanzeul, pinguinul imperial, cainele salbatic african, leul si tigrul. Nicio alta serie de referinta nu a mai oferit telespectatorilor posibilitatea sa urmareasca vietile animalelor atat de aproape, permitandu-le sa observe cum lupta in conditii potrivnice pentru supravietuire si pentru viitorul familiilor din care fac parte.

Pentru fiecare episod din serial, echipele de filmare au petrecut cateva sute de zile intr-o singura locatie emblematica, acolo unde traieste fiecare dintre animalele observate. Echipele s-au alaturat animalelor si familiilor acestora intr-un moment critic din vietile lor. De pilda, un lider cimpanzeu se lupta sa isi mentina pozitia si sa scape cu viata la marginea Saharei.


Regia: David Attenborough
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 9.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dinastii – Dynasties (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05: