filme-online-banner

Dirty Weekend (2015) film online subtitrat

Regia: Neil LaBute
Scenariu: Neil LaBute
Actori: Matthew Broderick, Alice Eve, Phil Burke
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.5

Dirty Weekend este o idee decent pentru un film cu buget redus, care nu devine trecut stadiul de idee, și după o scurtă vreme, s-ar putea începe să se întrebe dacă ar trebui să fi fost un film, la toate, mai puțin una mult de 90 de minute.

Matthew Broderick și Alice Eve joace colegi care se blocați în Albuquerque, New Mexico în timpul unei călătorii de afaceri. Caracterul Broderick lui, Les, devine obsedat de a pleca la aeroport pentru a merge pe o excursie de shopping. El are în mod clar o agendă secretă, și Natalie îl însoțește ca Memento lui, needling-l de-a lungul mod de a ajunge el să dezvăluie ceea ce tot tam-tam este de aproximativ, și în mod justificat plângându-se că el este un om evaziv care are o problemă spune adevărul. Paragraful de mai sus nu descrie primele minute ale filmului Dirty Weekend, dar prima jumătate de oră.

O oră sau cam asa ceva mai târziu, am aflat secretul lui Les. E la fel de cufundată ca poate fi, și, probabil, nu atât de departe de ceea ce ti-ai imaginat prima dată filmul Dirty Weekend a introdus posibilitatea ca ceva sa întâmplat cu el în Albuquerque. Pe drum, Natalie stabilit devreme ca lesbiană, pentru atenuarea orice așteptări ca ea ar putea ajunge dormit cu Les-dezvăluie un secret al ei. Acest secret este, de asemenea, în marea schemă a lucrurilor, destul de ușoară, dacă nu dezaproba orice comportament sexual între adulți care consimt că nu este din soiul plain vanilla. Nu o dată nu un caracter spune sau face ceva memorabil sau chiar mai ales surprinzătoare.