filme-online-banner

District 13 – Banlieue 13 (2009) film online subtitrat

Regia: Patrick Alessandrin
Actori: David Belle, Elodie Yung, James Deano, Laouni Mouhid, Fabrice Feltzinger
Anul: 2009
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 101 minute
IMDB: 6.4/10 din 20694 voturi

Trei ani de la evenimentele din filmul original, autoritățile încearcă să se întoarcă legii și pentru a devastat District 13. Cu toate acestea, eforturile lor de până acum nu au reușit să facă acest lucru. Moartea bande Overlord Taha Ben Mahmoud a lăsat un vid de putere, și controlul total al zonei este acum luptat peste de cinci rivale lorzi bande teritoriale care doresc să-și intensifice în poziție Taha lui. Leito încearcă demolarea zidurilor din jurul cartierului pe o bază de zi cu zi, dar se spune să se oprească de bandă african lord Molko, care vede zidurile ca protecție din afara districtului.

După eliminarea singur un dealer important de droguri, in District 13, Damien este incadrat pentru trafic de droguri și a arestat, dar reușește să facă un apel scurt pentru Leito să vină-l salveze.

Între timp, agenții guvernamentali corupti de la Departamentul de Interne Securității Statului (DISS), condus de Gassman sunt îndoite pe distrugerea celor cinci blocuri turn în inima districtului 13 cu bombardamente de precizie tactic, și construirea de apartamente de lux de la zona este eliminat. În scopul de a declanșa un conflict cu bandele din județ, Diss trage mai multe polițiști, arunca masina in District 13, și prompte mai mulți membri ai bandei în gunning jos vehiculului, ceea ce face să arate ca gasca membri ucis polițiști in District 13. Imaginile incidentului convinge președintele francez a efectua greva. Cu toate acestea, Diss au fost martori uciderea polițiștii și filmat de un adolescent pe nume Samir și prietenii lui. Agenții Diss vin la scurt timp după adolescentul să-l aresteze, dar Samir reușește să dea cardul de memorie pentru a Leito înainte de a fi arestat.