filme-online-banner

Dog Soldiers (2002) film online subtitrat

Gen: Actiune, Groaza
Scenariu: Neil Marshall
IMDB Rating: 6,9
Regizor(i): Neil Marshall
Actori: Sean Pertwee, Kevin McKidd, Emma Cleasby

Deoarece auzind despre aceasta la începutul acestui an am avut mari speranțe pentru soldații câine. Ar aduce unele musca înapoi la film vârcolac recent știrb? Ar putea declansa o revieval în timp tradițională acum mort, Horror, British? SOLDATI caine este atat de evident britanic, în atât de multe feluri. Se pare mai mult ca de televiziune britanic decât la Hollywood blockbuster. Astfel încât să fie avertizat, în cazul în care Hollywood poloneză este pe placul dvs., soldații DOG, probabil, nu este.

Regizat si scris de Neil Marshall, “Dog Soldiers” se pe analiza pare mai puțin o creație originală și mai mult un mix de diverse alte filme bine cunoscute. Pentru concept, ia “Vârcolaci viață în nord Marea Britanie” unghi (American Werewolf in London). Pentru complot, începe cu un grup de soldați vânat în pădure (Predator) și duce la ei cu securizare se într-o casă, luptă pentru a supraviețui până în zori Noaptea morților vii. Deci, okaaay, ar putea să nu te bat în cap cu originalitate, dar ideea de a eșuare jumătate de duzină de soldați într-o pădure plin de vârcolaci este doar atât, ei bine, cooooool …

După o scurtă introducere de pe ecran pentru a vârcolac ne sunt apoi introduse în exprimate. O adunătură pestriță de soldați britanici pe un exercițiu în mijlocul Scottish Highlands. Din GetGo dialogul este plin de culoare, și britanic. Nu există accente Dick Van Dyke sau linii de aici, limba este autentic într-un fel doar un britanic poate aprecia cu adevarat.

Distributia “Dog Soldiers” este, de asemenea, (mulțumesc lui Dumnezeu!) Toate britanic, și condus de un scoțian aspru (McKidd) și un cuplu de, Geordies spiritualul foulmouthed. Deci, nu stereotipurilor acolo atunci! Un cuplu de lucruri sunt vizibile imediat, deși. Unul, exprimate este format din necunoscute, excepția fiind Sean Pertwee (fiul lui doctor care e Ioan). Doi, că unele dintre tinerii actori practic striga “Cum pot face acest lucru actorie, atunci?” câteodată. Acestea sunt * * care crud. Actorii deși sunt la cele mai bune lor, atunci când dialogul este la amuzant sa, atunci când soldații sunt spiritualul între ele. Darren Morfitt (The Geordie brut) excelează în special în lingura de multe ori amuzant. Acest baieti de livrare de benzi desenate este excelent.