PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Domnisoara Meadows – Miss Meadows (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Karen Leigh Hopkins
IMDB: 5.7
Regia: Karen Leigh Hopkins
Actori: Katie Holmes, James Badge Dale, Callan Mulvey

Scena de deschidere a “Domnisoara Meadows” stabilește un ton aparte, și deosebit lucrat,. Katie Holmes, într-un ansamblu anacronic foarte buna, merge pe un trotuar într-o suburbie frumos manichiură. Citește dintr-o antologie de poezie și, ocazional, sparge într-un dans robinet. O veveriță CGI ridică o sprânceană, un CGI sunete Bluebird. Este foarte deschiderea scena-de- “Blue Velvet”, numai forțată, mâna a doua; de-efecte speciale animalele nu sunt aproape la fel de arestarea / tulburătoare ca, să zicem, robin animatronic la sfârșitul “Blue Velvet” a fost. Destul de repede, un om vulgar într-un pickup discursuri Holmes de la drum, amenințând-o dacă ea continuă să refuze să accepte oferta lui pentru o “plimbare”, dacă aveți ce spune și-lui-alte-dialog-va-guarantee- care-ai-do, și ea a trage un pistol de poșetă și-i prize.

După care ea creste usor agitat, ca un pic de sânge țâșnească din rana fatală ea a livrat victima ei a ajuns la rochia ei. Un apel telefonic urmează; Caracter Holmes “, personajul principal al filmului, întreabă mama ei (Jean inteligent) din nou ceea ce este cel mai bun mod organic de a elimina o pată de sânge de la o bucată de prim rang de îmbrăcăminte.

Pentru primele treizeci și cinci de minute sau cam asa ceva, “Domnisoara Meadows” desfășurat în acest vizualizator ca un fel de ciudățenie cinematografic. Scris și regizat de Karen Leigh Hopkins (care, de asemenea scenariul “Stepmom” din 1998 și “Because I Said So” din 2007), “Miss Meadows” șovăielnic de-a lungul ca un fel de inert spiritual satira nu-destul. Profesor suplinitor Meadows sfatuieste tinerii taxe ei de a dori pentru recuperarea profesorul lor regulate bolnav, și un coleg acru sfătuiește femeia mai tânără “Doamna A Dodd luat mare C, nu umple copiii cu speranțe false. “Miss Meadows răspunde într-un mod care indică e un fel de monstru de optimism, și obiceiul ei interesant de a lua fiecare pas de expresie literalmente (după o întâlnire amoroasă ciudat , partenerul ei întreabă: “Este acest ideea ta de perna vorbi?” și ea răspunde “perna de dormit nu vorbesc,” Oy), pune una în minte dintr-un alt film Domnisoara Meadows în pretenții, Alan Rudolph lui aproape-insuportabil “Trixie.