filme-online-banner

Don Jon (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Joseph Gordon-Levitt
IMDB: 6.6
Regia: Joseph Gordon-Levitt
Actori: Julianne Moore, Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Don Jon

Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) este un tip drăguț și de modă veche. Amicii lui îi spun Don Jon pentru că are abilitatea inegalabilă de a agăța câte o fată în fiecare weekend, dar nici cea mai grozavă aventură de genul ăsta nu se compară cu bucuria lui de a sta singur în fața calculatorului, urmărind postări pornografice.

Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) este o fată frumoasă; deșteaptă și de modă veche. Își petrece timpul uitându-se la filmele romantice produse la Hollywood și vrea să-l găsească pe Făt- Frumos; cu care să fugă în lumea largă. Luptându-se cu așteptările pe care le are sexul opus vizavi de ei; Jon și Barbara se luptă de fapt cu o întreagă cultură creată de mass media; care e plină de închipuiri și fantezii; încercând să-și creeze propria lor viață intimă – aceasta este tema comediei scrisă și regizată de Joseph Gordon-Levitt.

Un film neasteptat de bun; bine gandit conceptual; bine scris si regizat (are mana de clasa JGL) si nu in cele din urma; foarte bine jucat pe ecran! Un film care va fi gustat de catre publicul matur si care trebuie bine plasat tineretii a-tot-stiutoare-si-a-tot-cazatoare in capcanele facile ale tavalugului vietii contemporane.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: