filme-online-banner

Donnie Brasco (1997) film online subtitrat

Regia: Mike Newell
Actori: James Russo, Anne Heche, Robert Miano, Johnny Depp, Al Pacino
Anul: 1997
Gen: Drama, Crima, Biografie
Durata: 127 minute
IMDB: 7.8/10 din 134927 voturi

Norman Mailer ne-a spus tipi duri nu dansez, dar în filme, e cea mai mare parte tipi duri care fac dans. Suntem atât de șmecher de legături emoționale strânse între bărbați care filmele sunt doar confortabile arătându-le în cazul în care băieții sunt polițiști, sportivi, militari sau mafioți. Sub orice altceva, “Donnie Brasco” “este povestea a doi oameni care cresc la iubim unii pe alții, în cadrul unei relații profesor-elev. Nu e vorba de sex. E vorba de nevoie.

Filmul Donnie Brasco se deschide în New York magazin de cafea, care este un hangout pentru mob. Un tânăr pe nume Donnie (Johnny Depp), vine și discuțiile cu lipsă de respect la un tip mai în vârstă pe nume Lefty (Al Pacino). Lefty nu pot să cred urechile: “Mă cheamă un dumbski Știi cine vorbești Ca daca asta inseamna ceva?” A Lefty de la Mulberry Street?! “.

De fapt, însă, aceasta înseamnă foarte mult pentru Donnie Brasco, al cărui nume real este Joe Pistone, și care este un agent sub acoperire pentru FBI. El câștigă treptat încrederea Lefty lui, și devine clar că are nevoie de Lefty prost de cineva care să aibă încredere; el are cancer, fiul său este un drogat, și cariera lui mob se întâmplă nicăieri. Donnie este un copil bun aspect care ascultă bine, și Lefty are nevoie disperată de a fi un mentor. Într-o altă lume, el ar fi fost preferat profesorul de liceu.

“Dacă spun că ești un prieten de-al meu, înseamnă că te conectezi, ” Lefty explică Donnie.” Dacă aș spune că ești un prieten de-al nostru, asta înseamnă că ești un tip făcut. Dacă aș prezint, eu sunt responsabil pentru tine. Sa întâmplat ceva cu tine, mă duc în jos. “” Filmul este bazat pe o carte 1978 inspirat de Donnie Brasco reală “” caz “(autorul ei este încă în viață în programul de protecție a martorilor guvernare). Povestea are ca un companion pentru “Goodfellas”, cu același lore, același cod acerbă Mafia, același alternanța între violență bruscă și comedie ciudat. (La un moment dat, Lefty este chemat la o întâlnire cu șeful său și se așteaptă să fie ucis. În schimb, el a dat un cadou leu –Un, pentru că îi place sa ma uit la animalele sălbatice de pe video.) Regizorul britanic Mike Newell, a cărui cea mai mare hit a fost “Patru nunți și o înmormântare” ar putea părea o alegere ciudată pentru acest material, dar el e cel corect, pentru că filmul nu este cu adevărat despre violență sau acțiune, este vorba despre prietenie. Putem vedea imediat de ce Lefty este atras de Donnie, dar este nevoie de un pic mai mult pentru a vedea de ce Donnie începe să-i placă Lefty. La urma urmei, un tip riscă viața pentru că el are încredere în tine, nu vă pot ajuta simt ca un șobolan, dacă sunteți dublu-trecere-l.