PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Double DI Trouble (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Smeep Kang
Actori: Dharmendra, Rana Jung Bahadur, Poonam Dhillon
Anul: 2014
Gen: Comedie, Indiene
Durata: 108 minute
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Cu toate acestea, mai mult decât jocul, DDT-ul se bazeaza pe Gulzar uimitor de amuzant 1982 de film Angoor. Filmul a alege personajele din filmul Double DI Trouble lui Gulzar și le modifică într-un grup de grup periculos de inocent de Punjabis. Trucul să se ocupe de astfel de filme Double DI Trouble se află în subtilitatea scenariului, deoarece trebuie să vă amintiți toate graficele de caractere în integralitatea lor. De asemenea, în timp ce filmați scene diferite, directorul este obligat să mențină o delimitare clară între caractere. Din cauza faptului că astfel de filme implică mai mult de un actor care joacă rolul dublu, povestitorul trebuie să fie atent pentru repetarea dialogului și a gesturilor. În cazul în care repetarea se întâmplă atunci publicul va pur și simplu nu crede realitatea construită. Da, este adevărat că Smeep Kang a avut deja luat pânza de poveste, dar el a trebuit să recreeze premisa într-un mod autentic. El apare ca director de succes în acest sens.

Gippy Grewal a devenit un artist să urmăriți cu primul său album Chakkh Lai la doar începutul anului 2002. El a continuat să producă albume populare, cum ar fi Phulkari și Chandi De Challe înainte de a intra în lumea filmelor Punjabi cu Mel Karade Rabba în 2010. super-Succesul Mirza, Carry On Jatta, Singh Vs Kaur și Bhaji În Problemă la făcut unul dintre actorii cei mai bancabile din domeniul Punjabi. Cu DDT-ul, el a arătat încă o dată de ce el este numit viitorul filmelor Punjabi.

Ajit Singh (Dharmendra) și Fatah Singh (Gippy Grewal) vin la Chandigarh în legătură cu un caz în instanță fără să realizeze că lookalikes lor – Manjit și Ekom – trăiesc, de asemenea, în același oraș. Soția lui Manjit (Poonam Dhillon) vrea un inel cu diamant ca mariajul ei aniversare prezent și devine într-o luptă uriașă cu soțul ei asupra problemei. Manjit promite să nu se întoarcă acasă fără un inel, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când i se cere bani pentru un inel pe care el nici măcar nu a primit. Ai inteles. Este mai mult decât de Angoor Comedia erorilor. Numai această versiune Punjabi înlocuiește conceptul de master-slujitor cu un duo tată-fiu.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: