PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Down by Love – Éperdument (2016) Online Subtitrat


Regia: Pierre Godeau
Actori: Adèle Exarchopoulos, Guillaume Gallienne, Stéphanie Cléau
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Down by Love – Éperdument (2016)

Filmul este bazat pe evenimentele reale care au avut loc într-o închisoare de la Versailles în 2011, provocând un scandal național și urmărește iubirea imposibilă dintre un director de închisoare și una dintre deținutele sale.

Anna Amari este o femeie tânără din Franța, implicată în răpirea vicioasă și omuciderea unui tânăr evreu de către o bandă de stradă. Jean Firmino, directorul penitenciarului, este descris inițial ca un soț și tată împlinit, cu o căsnicie fericită, a cărui soție lucrează, de asemenea, în cadrul Serviciului Penitenciar. Lucrurile încep să se complice odată cu sosirea unei noi deținute, Anna.

Jean se implică în cazul ei încercând să o ajute; iar tânăra deținută devine foarte apropiată de acesta; îndrăgostindu-se subit. Anna inițiază jocul ispitirii și instigă o aventură căreia Jean îi cedează; asumându-și riscuri enorme care îi pun cariera în joc și căsnicia în pericol. Aventura dintre cei doi este una explozivă și foarte pasională; iar interesele incongruente ale lui Jean îi plasează acțiunile intr-o sferă de neînțeles; mai degrabă a capriciilor. Curând; totul se transformă într-o dramă sfâșietoare; în timp ce emoțiile Annei capătă dimensiuni explozive.