filme-online-banner

Drama in munti – Undertow (2004) Film Online Subtitrat in Romana


Doi frati, Chris si Tim din filmul Drama in munti – Undertow online subtitrat, locuiesc impreuna cu tatal lor in sudul SUA, intr-o mica asezare din Georgia. In viata lor se iveste, pe neasteptate, unchiul Deel, proaspat eliberat din inchisoare, care nu ezita sa-si ucida fratele – tatal copiilor – pentru a-l jefui. Martori ai crimei, cei doi baieti fug cu banii, cu asasinul pe urmele lor.

Am vazut recent acest film Drama in munti – Undertow online subtitrat dupa ce am vazut Green’s George Washington. In timp ce filmul a fost interesant, nu a fost fantastic. Undertow este fantastic si mai mult. Povestea este destul de simpla, doar o poveste despre doi baieti si tatal lor traind in padurile Americii cand lumea lor este intrerupta.

Unchiul baiatului vine la vizita, recent inchis, iar viata se schimba repede pentru toti, iar adevarata frumusete a acestui film incepe. In cazul in care multe filme esueaza si se concentreaza prea mult pe personajele principale sau pe actiunea povestirii; Undertow nu face astfel de greseli. Intre scenele mai intense, suntem prezentati lumii in jurul eroilor nostri.


Regia: David Gordon Green
Actori: Jamie Bell, Josh Lucas, Dermot Mulroney
An: 2004
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare