PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Drumul catre sine – The Road Within (2014) film online subtitrat

Regia: Gren Wells
Actori: Robert Sheehan, Dev Patel, Zoë Kravitz, Robert Patrick, Kyra Sedgwick
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
Durata: 100 minute
IMDB: 7.0/10 din 1226 voturi

Un germaphobe, un anorexic și un tip cu sindromul Tourette lanseze într-o călătorie lungă, în “Drumul catre sine” și dacă ai auzit asta înainte, aceasta poate fi pentru că ați experimentat deja “Vincent Vreau să Sea” 2010 drama germană, care oferă o plan aproape scena pentru scena pentru remake american scriitor-director Gren Wells. În mod similar calculării în oferta sa pentru râde și lacrimi, această poveste de trei inadaptati twentysomething are o margine indie oarecum dur decât predecesorul său mai lustruit, o decizie stilistice care se potrivește abundă și performanțele comise de Robert Sheehan, Dev Patel și Zoe Kravitz. Totuși, rămâne o curățenia cicălitoare a întregului demers care lasă o, gust cloying tensionate, sugerând performanță comercială, în conformitate cu impact modest global imaginea lui.

“Amy Winehouse e de rahat cocoș meu!” Se dovedeste a fi unul dintre cele mai multe lucruri printabile involuntar rostite de Vincent (Sheehan), un tânăr a cărui se manifestă Tourette sub forma de mișcări necontrolate convulsie și profan, izbucniri beligerante. Ticuri sale au fost chiar mai violent și dificil de controlat după moartea mamei sale recente, fapt care ia determinat pe tatăl său înstrăinat politician, in Drumul catre sine, Robert (Robert Patrick), să-l las la o clinica pentru tineri cu tulburări psihice. Acolo, sub tutela pupa dar grija de Dr. Rose (Kyra Sedgwick), Vincent se împrietenește curând Marie (Zoe Kravitz), un anorexic cu o atitudine crispat, cinic. El nu a lovit off destul de atât de bine cu colegul lui de cameră britanic, Alex (Patel), a cărui severe obsesiv-compulsive l-un caz chiar mai dificilă decât Vincent făcut.

De pe scena în care Vincent primii pași în camera lui Alex – tremura camera ca si cum chinuit de convulsii, in Drumul catre sine, voci strigau personajelor cranked până la 11 – e clar că Wells, un producător-scriitor-actrita face debutul regizoral, înseamnă a impune un stil indraznet, mai mult psihologic invazive de material decât Helmer Ralf Huettner încercat în “Vincent Vreau să Sea.”