filme-indiene-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Dumnezeu pentru o săptămână – God Tussi Great Ho (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Rumi Jaffery
Actori: Amitabh Bachchan, Salman Khan, Priyanka Chopra
An: 2008
Gen: Indiene, Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 3.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dumnezeu pentru o săptămână – God Tussi Great Ho

Filmul urmareste viata lui Arun Prajapati, un lucrator in televiziune. Acesta este indragostit de colega sa, Alia, care pare sa aiba mai multe reusite in cariera. Desi Arun se straduieste din rasputeri, toate incercarile de a avansa se sfarsesc cu esecuri. Arun este concediat, iar noul angajat pare sa o atraga mai mult pe Alia. Pentru toate necazurile de care are parte, Arun il invinovateste pe Dumnezeu, iar ca prin minune primeste un raspuns din partea Lui. Dumnezeu este dispus sa ii permita sa conduca Pamantul pe parcursul a 7 zile. Oare este o alegere buna ?

Remake-ul Bollywood Bruce Almighty nu este la fel de rau ca m-am gândit că ar fi și nu este mai bun sau mai rău decât originalul. Povestea este în esență același lucru despre un om care se plânge lui Dumnezeu o mulțime de lucruri despre lucrurile rele care se întâmplă în viața lui și Dumnezeu îi dă puterile sale pentru o perioadă limitată de timp să-l învețe o lecție.

Filmul a avut mult mai multe glume si situatii pline de umor decat Bruce Almighty asa ca a fost distractiv, dar Salman Khan overacted mult și a fost destul de greu să nu-l compare cu Jim Carrey, dar Sohail Khan & Priyanka Chopra a făcut un loc de muncă decent și Amitabh Bachchan este pur și simplu The No 1 la Bollywood, el a fost cel mai bun de-a lungul întregului film și el niciodată nu reușește să impresioneze. N-am putut gândi la nici un alt actor pe care îl poate juca pe Dumnezeu.


Trailer Dumnezeu pentru o săptămână – God Tussi Great Ho