PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Duzina de ticăloşi – The Dirty Dozen (1967) film online subtitrat

Regia: Robert Aldrich
Actori: Jim Brown, Donald Sutherland, Ernest Borgnine, George Kennedy, Ralph Meeker
Anul: 1967
Gen: Actiune, Aventura, Razboi
Durata: 150 minute
IMDB: 7.8/10 din 33264 voturi

Amintiți-vă o pereche de ani în urmă, când unii copii din Est gândit un joc grozav? Ar merge în jos la cel mai apropiat Skid Row, găsi unele bețiv dormind pe beat lui, se toarnă benzină pe el și la pus dat foc. Poliția prins în cele din urmă copiii și sa încheiat distractiv. Dar erau doar 11 sau 12 ani, oricum – operatorii mici de timp. Acum puteți vedea “Duzina de ticăloşi” și fiorul de a sute de bărbați și femei au ars la moarte, la o dată.
Iată cum o fac. Armata SUA single din 12 foarte greu baieti, criminali și violatori și oameni de genul asta, si le atribuie șterge un castel în care o mulțime de ofițeri germani își petreacă vacanța. Înainte de misiunea de mare, “Duzina de ticăloşi” trenul, sub conducerea lui Lee Marvin. Există unele scene frumoase, amuzante, mai ales atunci când unul dintre duzina (Donald Sutherland), pretinde a fi un general și inspecteaza unele trupe. De fapt, până la ultima scenă a filmului este amuzant, bine ritm, inteligent.
Totul doar duce până la partid foarte mare, cu toate acestea. Greu băieți capcana toți ofițerii germani și țiitoarele lor în adăpost a castelului, a se vedea. Apoi au șurub de pe partea de sus a fantele de ventilație și fixați grenade neexplodate în jos, în adăpostul. Dar germanii apuca grenade și să le departe de galerie de ventilație. Există unele imagini mare a tuturor acestor germani vor Berserk și hapsân grenadele în timp ce femeile alerga în jurul valorii tipand ‘Duzina de ticăloşi’.
Acum s-ar putea întreba de ce nu trage PIN-ul, pe de o grenadă și lob în jos galerie de ventilație? Explozia ar îndepărta germanii aproape arborelui, și apoi ar putea scadea in mai multe grenade, fără probleme. Naw, prea simplu. În schimb, ele se toarnă galoane de benzină pe galerie de ventilație și apoi arunci într-o grenadă.