filme-online-banner

Ea – Her (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Spike Jonze
Actori: Kristen Wiig, Rooney Mara, Bill Hader, Chris Pratt, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix
Anul: 2013
Gen: SF, Romantice, Drama
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ea – Her (2013)

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex și sufletist, care își câștigă existența scriind scrisori personale pentru alți oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eșuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale și promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare.

Când îl instalează, el este încântat să facă cunoștință cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă și surprinzător de simpatică. Pe măsură ce dorințele și nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adâncește transformându-se într-o dragoste reciprocă.

Filmul de faţă ne duce undeva în viitor şi vedem că acea zi a sosit. Ne aflăm într-o eră supertehnologizată; în care fiecare obiect; pe lângă faptul că atinge înalte performanţe tehnice; este şi armonios încadrat în decor; estetica având o deosebită importanţă în această lume nouă.

Însă tehnologia avansată nu a condus la acea generaţie de idioţi; observând că modul de viaţă este neschimbat; oamenii având responsabilităţi similare celor din prezent şi trăind după aceleaşi norme sociale. O altă consecinţă nefastă ne este însă prezentată în film; iar aceasta este singurătatea care se insinuează în mijlocul tuturor gadget-urilor; aparaturii moderne şi celorlalte obiecte dintr-o casă care; în lipsa familiei; nu poate atinge valoarea spirituală de cămin.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: