filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Earth to Echo (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Familie, SF
Producator(i): Henry Gayden
IMDB: 5,8
Regia: Dave Green
Actori: Astro, Ella Wahlestedt, Reese Hartwig, Teo Halm

Una dintre aceste inadaptati sociale, a căror pricepere și stangacie amuzant tehnologie face pentru ceea ce le lipsește în rece in Earth to Echo, a anunțat că a stabilit natura exactă a acestui obiect misterios. Acum, pentru mine, din moment ce are forma unui triunghi inversat cu margini rotunjite, se pare similar cu aceste diagrame ale sistemului reproductiv feminin care de multe ori apar în camerele examinarea de ginecologi. Trebuie să fie un uter, nu? Completați cu ovarele și tuburi uterine. OK, nu am merge pentru examenul meu anual recent și astfel de probleme sunt în fruntea mintea mea, asa ca nu ma judeci prea aspru. Dar, dintr-o dată, am fost în speranța că acest lucru a fost de gând să fie destul de o îndrăzneală originala poveste vine-a-vârstă.

Nicio sansa in Earth to Echo. În schimb, Blob pe telefonul se termină prin a fi doar o hartă într-o zonă pustie în deșert, unde o, wee,-bufnita ca străin ponosită acoperit în ceea ce pare a fi armătură metalică sa prăbușit. Având în vedere că emite bipuri, țârâituri, repetă sunete și este incredibil de drăguț, acest vizitator din spațiu (numit Echo dupa sugestii de spațiu ninja și de Master Blaster câștiga un degetele-jos) este un descendent al Tribbles, Gremlins, de “scurtcircuit” robotul No. 5, “WALL-E”, Bubo din 1981, “The Clash of the Titans” și poate chiar Chucky papusa psiho. Tot ce știu este, Furbys avea cu siguranta un motiv de proces de autor.

Jefuirea constantă din surse din Earth to Echo, cum ar fi “Goonies”, “Stand by Me”, “Întâlnire de gradul trei”, “Poltergeist” și “Super 8”, un omagiu superioara Spielberg în sine, ascunde o poftă de mâncare original care “Pământul Echo “aduce la masa. La suprafata, se pare “Earth pentru a echo” este pur și simplu primul film găsit-picior, un format de economisire bani popularizat de 1,999 lui “Proiectul Blair Witch” și valorificate de recenta “Paranormal Activity” franciza mai, domesticit jos pentru publicul grad-școală. Și camere video sunt angajați-handheld în mod corespunzător, atașat la biciclete și chiar un ascuns în interiorul o pereche de ochelari cu rame de baga tocilar care ar fi fost împrumutat de la Michael Caine circa “The Ipcress File ca in Earth to Echo”

Trio-ul Earth to Echo de cele mai bune regizor prieteni-wannabe și gura mare Tuck (Brian “Astro” Bradley, care se pare că a fost pe “The X Factor”), whiz gadget comic și auto-descrise “gustul dobândite” Munch (Reese Hartwig) și serios Foster emo copil Alex (Teo Halm) nu -sunt înregistrarea doar lor ultima noapte împreună pentru a împărtăși escapadele lor incredibile cu lumea de pe YouTube, după ce plimbare bicicletele lor de 20 de mile pentru a verifica în cazul în care harta conduce. Ele sunt, de asemenea, oferă dovada că nu sunt invizibile, în ciuda modului în care bătăuși și studenții populare în maltrata școală sau să le ignore, de a se face stelele filmul lor. Nu este faptul că de ce oamenii posta pouty lor de auto-portret pune pe Facebook? Pentru a dovedi că contează? Adevărat, Threesome în “Earth to Echo” nu poate sta în jurul valorii de a lua fotografii de ei înșiși, cu telefoanele lor, dar ele sunt atingerea aceluiași obiectiv de ținerea unei evidențe a propriilor reacții la evenimentele ciudate: Confirmarea că ele există și forțând pe alții recunosc importanța lor în lume, ca și.

O mare parte a filmului Earth to Echo este dedicată baieti ajuta Echo găsi piese lipsă, astfel el poate, cum ar fi ET, du-te acasă. Ei folosesc o Sleepover ca o scuză pentru a rămâne treaz toată noaptea în timp ce merge la diverse locales cum a sugerat de către amicul lor străin. Ei vizitează un hambar, un magazin de amanet, un bar și un partid de liceu, cu diferite grade de rezultate perturbatori. Ei conduc, de asemenea, o mașină, pentru prima dată, cu ajutorul instrucțiunilor pe Google. Acum, mi se pare mie sau acest lucru nu este o idee bună într-un film care vizează tinerii impresionabili sub 16? Mai ales dacă nu va fi o pasăre intergalactic la bord, care poate demonta un camion și apoi reasambla ea asa ca nu a lovit vă capul pe (desigur, un truc vizual destul de elegant).