filme-online-banner

Efectul Delphi – Kiss Me Deadly (2008) film online subtitrat

Regia: Ron Oliver
Actori: Robert Gant, Shannen Doherty, Fraser Brown
Anul: 2008
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.5

“Efectul Delphi” în timpul Zidului Berlinului în Germania a fost un fapt împlinit. Marta (Shannen Doherty) și Jacob (Robert Gant) sunt într-o misiune și să aștepte în mașină pe timpul potrivit. Via un cască, ei au contact radio cu colegii lor Jared, situate într-o clădire din apropiere. Misiunea lor va fi ușor întârziată atunci când doi ofițeri germani observat mașina și suma Iacov să plece. După bărbații au dispărut, Marta lasă mașina pentru a prelua un informator. Dar procedurilor misiunii au fost complet diferite de agenții secreți în minte.

Câteva zile mai târziu spionii ia seful lor Yale (John Rhys-Davies), într-o cafenea Berlinul de Vest și de a lua un debriefing. Apoi urmează un montaj inteligent de imagini știri reale de evenimente istorice, cum ar fi căderea Zidului Berlinului, atacurile din 11 septembrie și a efectelor uraganului Katrina. “Efectul Delphi”, apoi preia firul poveștii reale din nou.

Jacob are trecutul său ca un spion închis și este acum un fotograf de moda meritorie în Italia. El duce o viață burgheză și are o fiică, Julia. Situația se schimbă drastic Jacobs când primește un apel de la vag Marta. Ea îi spune că ea ia trenul de la Zurich și este în aceeași zi la stația de la Milano. La sosire, Jacob vede imediat că fostul său coleg de este urmărit de yobs. El reușește să scape cu ea, dar nu din toată inima. Marta strubbelt anume mișcare încă destul de dur pentru că ea suferă de amnezie.

“Efectul Delphi” pretinde a fi un film în vena a blockbuster-ul “The Bourne Identity”, care, de asemenea, spion Jason Bourne se confruntă cu spionul lui din trecut. Aceste filme compara este oricum o luptă inegală. Nu numai din cauza faptului că “Delphi Efectul” o producție de televiziune și, prin urmare, factorii de decizie mai puțin bugetare la dispoziția lor, dar calitatea scenariului este mult mai mic.