filme-online-banner

Elita gangsterilor – Gangster Squad (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Paul Lieberman, Will Beall
IMDB: 6.7
Regia: Ruben Fleischer
Actori: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Elita gangsterilor – Gangster Squad

O cronică a luptei Departamentului de Poliție din Los Angeles (LAPD) pentru expulzarea mafiei din coasta de est a Los Angelesului anilor ’40 și ’50.

Șeful mafiot născut în Brookyln, Mickey Cohen (Sean Penn), face legea în Los Angeles, fiind protejat de oamenii lui și având majoritatea poliției și a politicienilor din oraș sub tutela sa. Un echipaj rebel din LAPD condus de Jerry Wooters (Ryan Gosling) și sergentul John O’Mara (Josh Brolin) încearcă să curețe orașul de mafie.

Glamour; stil; impuscaturi; mafioti si o atmosfera fermecatoare a anilor ’40: Elita Gangsterilor/Gangster Squad ii poarta pe spectatori intr-o lume in care politia trebuie sa devina egala cu mafia pentru a reconstrui o lume devenita corupta condusa de cel mai dur mafiot. Elita Gangsterilor te captiveaza in sala de cinema; insa nu reuseste sa se impuna ca o creatie memorabila; care sa iti ramana in minte multa vreme.

Ryan Gosling; Josh Brolin; Sean Penn si Emma Stone sunt protagonistii dramei regizate de Ruben Fleischer; care desi arata in stilul filmelor clasice cu gangsteri; nu are suficienta forta pentru a ramane in istorie.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: