filme-online-banner

Epoca de gheata Ploaie de meteoriti – Ice Age Collision Course (2016) Online Subtitrat


Regia: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Actori: Ray Romano, Queen Latifah, Keke Palmer, John Leguizamo, Denis Leary, Jennifer Lopez, Nick Offerman, Melissa Rauch
Anul: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Epoca de gheata Ploaie de meteoriti – Ice Age Collision Course

Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață.

Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego și restul turmei trebuie să plece de acasă și să pornească într-o expediție plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ținuturi exotice și se confruntă cu o serie de personaje noi, pline de culoare.

Iar dacă toate astea încă nu erau de ajuns pentru a te convinge. Intoarcerea lui Buck (Simon Pegg) in Ice Age Collision Course online subtitrat, ar trebui să îndulcească lucrurile. Cea mai recentă tranșă a celor de la 20th Century Fox şi Blue Sky Studios din franciza Ice Age, este pe cale să ajungă în cinematografele din jurul lumii începând cu 30 Iunie.

In teritoriile internaționale și pe 22 iulie, în Statele Unite. Epoca de gheaţă Ploaie de meteoriţi online subtitrat, este în mod normal. Al cincilea film care se concentrează pe bufoneriile şi aventurile animate ale unor animale preistorice. Ce aparent vor trece prin toate epocile cunoscute ale preistoriei. Dar care s-ar putea să ajungă şi să fie martorii progresului tehnologic al omenirii și dincolo de aceasta.