filme-online-banner

Era şi timpul – About Time (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Fantezie
Producator(i): Richard Curtis
IMDB: 7.8
Regia: Richard Curtis
Actori: Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Era şi timpul – About Time

După încă o altă petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune fiului său că bărbații din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui, așa că se hotărăște să-și facă viața mai bună… găsindu-și o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedește a fi mult mai grea decât își imaginase.

Mutându-se de la Cornwell la Londra ca să devină avocat, Tim întâlnește o fată frumoasă, dar nesigură pe ea. Mary (Rachel McAdams) se îndrăgostește și ea de el, dar un incident nefericit din călătoria lui în timp face ca cei doi să nu se fi întâlnit niciodată, de fapt. Așa că se întâlnesc din nou, și din nou, și… din nou… Într-un final, după multe călătorii în timp, Tim reușește să-I cucerească fetei inima.

Timi își folosește puterea ca să creeze momentul romantic perfect pentru a o cere în căsătorie; ca să-și salveze nunta de cel mai groaznic cavaler de onoare posibili; ca să-și salveze cel mai bun prieten de la o catastrofă în carieră; și ca să-și ducă soția gravidă la spital la timp pentru a da naștere unei fetițe; în ciuda unui blocaj în trafic interminabil; fix în mijlocului Abbey Road.

Dar; pe măsură ce viața lui neobișnuită merge mai departe; Tim descoperă că darul său unic nu-l poate feri de necazurile maturității și care afectează orice familie. Călătoria în timp are limitări de netrecut și poate fi și extrem de periculoasă.