filme-online-banner

Erin Brockovich (2000) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama
Scenariu: Susannah Grant
IMDB Rating: 7,3
Regizor(i): Steven Soderbergh
Actori: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin

“Erin Brockovich” este “Silkwood” (Meryl Streep lupta deșeuri nucleare) a trecut cu “o acțiune civilă” (John Travolta împotriva poluării) plus Julia Roberts într-un decolteu adanc. Roberts joacă o eroina din viața reală care a ajutat la descoperirea una dintre cele mai mari crime de mediu din istorie. Dar performanța ei upstages povestea; acest lucru este întotdeauna Roberts, nu Brockovich, iar deciziile garderoba neînțelepte caracterul din poziția ei undeva între o caricatură și o distragere a atenției.

Știu totul despre adevarata Erin Brockovich pentru că am văzut-o pe “Oprah”, în cazul în care ea a strigat la doar momentul potrivit într-o recapitulare filmat din viața ei. Ea a fost o mama divorțat de trei, cu puține perspective de angajare care au vorbit drumul ei într-un loc de muncă la o firmă de avocatură, a început o anchetă din proprie inițiativă și a jucat un rol-cheie într-un costum de poluare care a costat Pacific Gas & Electric o soluționare 333 milioane $.

Există, evident, o poveste aici, dar “Erin Brockovich” nu face convingătoare. Filmul nu are să se concentreze și energie, dezvoltarea caracterului este facil și subțire, și ceea ce despre acele decolteurile? Știu că adevăratul Brockovich plăcea să se îmbrace provocator; asta e stilul ei personal și e binevenit sa-l. Dar versiunea de la Hollywood o face sa arate ca o prostituata miniskirted, cu sutiene care arunca o privire vesel sus decolteurile ei.

Oh, filmul Erin Brockovich încearcă să se ocupe de haine. “S-ar putea dori să-și regândească garderoba ta un pic,” șeful ei (Albert Finney) îi spune. Ea răspunde-elegant, “Cred că arăți bine, și atâta timp cât am un fund în loc de două, voi purta ce-mi place.” Da, bine, după ce ea a pierdut deja propriul ei costum de vătămare corporală prin intermitent clivaj pe boxa martorilor și ardere off cuvinte patru litere. Când ea se imbraca la fel de a merge din ușă în ușă într-un cartier din clasa muncitoare, unde produsele chimice industriale au provocat boala, trebuie să ne întrebăm dacă, în viața reală, ea a fost hărțuit sau încredere în.

Dacă ea a fost sau nu a fost, de design de costume scufunda acest film. Roberts este o femeie senzațională cu aspect, și îmbrăcat așa provocator în fiecare scenă, ea upstages materialul. În cazul în care mediul este mesajul, mesajul în acest film este sexul.

Asta e cu atât mai mult, deoarece personajele justificative nu sunt vii sau convingătoare. Finney este unul dintre actorii cei mai robuste și puternice în filme, dar aici, în calitate de avocat vătămare corporală numit Ed Masry, el vine peste ca un manager de birou la H & R Block. A umezită; nu e nici un foc în performanța sa, și când a plânge că costul proces poate să-l în stare de faliment, toate ne putem gândi despre este impactul infinit mai mare de dialog similar John Travolta în “o acțiune civilă.” Erin are un fel de relație cu ea Vecinul George, un fan Harley care devine un baby-sitter pentru copiii ei. George este jucat de Aaron Eckhart, care a fost atât de dominant în “în compania Men”, dar aici, purtând o twerpy John Ritter barbă că nu pare confortabil cu, e un cifru de mică adâncime. Cuplul nu pot avea argumente convingătoare pentru că nu e suficient între ele, în primul rând.

Văzând detaliile vieții Brockovich lui acasă, relația ei cu copiii și prietenii ei, modul în care ea vorbește, modul în care ea posturi, suntem mereu conștienți de faptul că există un spectacol întâmplă. Streep a fost mult mai convingătoare în rolul oarecum similară a Karen Silkwood.

Noi înțelegem că Pacific Gas & Electric a poluat apele subterane și este aparent responsabil pentru moartea și boala, dar nu apare la fel de mult de un personaj negativ, și în confruntările palide cu avocații săi, nu e nici unul din suc care avocatul companiei Robert Duvall a adus la “o acțiune civilă.” Regizorul Steven Soderbergh a suflat o mare oportunitate de a face filmul Erin Brockovich ca adevarata Erin Brockovich cere. De-a-numerele scenariul Susannah Grant vede caracterele ca markeri pe un storyboard, mai degrabă decât oameni în carne și oase. Scene cu membrii familiilor care suferă pleca genunchiul în direcția de patos, dar sunt tăiate și uscate. Erin Brockovich nu se simte ca și cum s-au vazut Erin Brockovich împărtășesc durerea, dar, ca s-au vazut Julia Roberts a plăti un apel casă (din nou, ne amintim de puterea de “o acțiune civilă”).

“Erin Brockovich” are un scenariu cu adâncimea și înțelegere a unui docudrama cablu-TV, și că nu va face pentru un 126 de minute “de producție majore.” Poate că nu e atât de decolteurile sunt distrag atenția. Poate e doar că filmul ne dă atât de puțin să se concentreze pe faptul că vor câștiga în mod implicit.