filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2019) Online Subtitrat


Regia: Sylvester Stallone
Actori: Sylvester Stallone, Jason Statham, Pierce Brosnan, Hulk Hogan
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: n/a


OFICIAL: Filmul a inceput filmarile in vara 2018!


Sinopsis Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2019)

După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, că vine ştirea dezvoltării unui nou sequel, a cărui lansare a fost deja programată, conform Deadline, pentru 2017.

Filmul Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 trebuie însă să-şi asigure rapid un regizor, căci filmările vor începe anul viitor, în China. Bugetul a fost stabilit la 100 de milioane de dolari. Mometan, nici distribuţia nu a fost confirmată.

Jason Statham, unul din starurile francizei, declara în urmă cu şase luni, întrebat fiind dacă ar fi interesat să apară şi în Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4.

„A lucra cu Sylvester Stallone este ceva ireal. Îmi amintesc că am crescut cu filmele lui. Şi să fiu sub indicaţiile lui regizorale, într-un film produs de el şi cot la cot cu el pe platourile de filmare este un privilegiu pe care nu l-ar refuza vreodată un iubitor al filmelor de acţiune. Voi face atâtea filme din serie câte îmi va cere”.

Alte staruri despre care s-a zvonit că vor intra în distribuţia francizei sunt Pierce Brosnan şi Hulk Hogan.

„Încercăm să găsim o modalitate de a mă transforma în cel mai periculos om de pe planetă”, a arătat Hogan. „Stallone mi-a oferit primul meu rol proeminent şi mi-a fost un prieten bun. Am avut o discuţie grozavă legată de modul în care vom putea face posibil acest nou rol, de villain. Pot încă să alerg, să sar? Ei, probabil că nu la fel de repede sau de sus, însă cred că Hollywood-ul ar putea să îmi găsească un cascador bun, să-mi fie de ajutor”, a mai explicat actorul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: