filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Eroul – Man of Steel (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Scenariu: David S. Goyer, Christopher Nolan
Regizor(i): Zack Snyder
IMDB: 7.1
Actori: Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Eroul – Man of Steel

Un băiat descoperă că are puteri extraordinare și că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine și cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire și să devină simbolul speranței pentru întreaga omenire.

În film joacă Amy Adams, nominalizată de patru ori la premiul Oscar, Michael Shannon, nominalizat la Oscar pentru rolul din Nonconformiștii, Kevin Costner, laureat al premiului Oscar, Diane Lane și Laurence Fishburne, ambii nominalizați la Oscar, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni și Russel Crowe, laureat al premiului Oscar pentru interpretarea din Gladiatorul.
Producătorii Man of Steel: Eroul sunt Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas și Deborah Snyder.

Scenariul a fost scris de David S. Goyer după o idee de Goyer și Nolan, bazată pe personajele din „Superman” create de Jerry Siegel și Joe Shuster și a fost publicat de DC Entertainment. Producătorii executivi sunt Thomas Tull, Lloyd Phillips și Jon Peters.
Din echipa din culise a lui Zack Snyder fac parte directorul de imagine Amir Mokri, scenograful Alex McDowell, David Brenner, montaj, și designerii James Acheson, laureat al premiului Oscar, și Michael Wilkinson. Muzica a fost compusă de Hans Zimmer, laureat al premiului Oscar pentru Regele Leu.