seriale-online-banner

Escape at Dannemora (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Serialul de opt episoade Escape at Dannemora online subtitrat, produs de CBS Studios International, spune unei evadari din inchisoare inspirate de evenimente reale. Si va fi difuzat de canalul Showtime in Statele Unite pe 18 noiembrie. Distributia reuneste nume mari de la Hollywood cum ar fi Patricia Arquette, Benicio del Toro si Benicio Paul Dano (“There Will Be Blood”). Iar scenariul ii va apartine lui Brett Johnson, care lucrat si la mult-premiatul “Mad Men“.

Pe fundalul peisajelor inzapezite din nordul statului New York, Tilly Mitchell, angajata intr-o inchisoare pentru a supraveghea un atelier de cusut, se va imprieteni cu doi detinuti si ii va ajuta sa evadeze.

Ben a fost foarte implicat in acest proiect si i-a consacrat ultimii doi ani, acordand o atentie deosebita detaliilor“, a declarat directorul Showtime, David Nevins.

Ceea ce m-a atras la aceasta poveste este ca faptul ca este incredibila. Cand am auzit cum acesti doi tipi au evadat in 2015, cu ajutorul unor fierastraie care le-au parvenit in bucati de carne congelate, pare o inventie, dar s-a intamplat cu adevarat“, a declarat Stiller, care este si producator executiv al serialului.


Regia: Brett Johnson, Michael Tolkin
Actori: Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Escape at Dannemora (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

s01e02

s01e03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07