filme-online-banner

Escape Plan 2: Hades online subtitrat urmareste povestea unui expert in securitate, Ray Breslin, care si-a folosit abilitatile pentru a testa fiabilitatea inchisorilor de maxima securitate. Ray Breslin conduce o echipa de specialisti de elita in domeniul securitatii, instruiti in arta evadarii oamenilor din cele mai impenetrabile inchisori din lume.

Atunci cand cel mai de incredere agent al sau, Shu Ren, este rapit si dispare in cea mai elaborata inchisoare construita vreodata, computerizata si in continua schimbare, Ray trebuie sa-l urmareasca cu ajutorul unor fosti prieteni. Determinat sa-i dea de urma, Ray si echipa sa se confrunta cu noi provocari care le vor testa la maxim abilitatile, strategiile si propriile limite. Care este planul lor de evadare de data asta?

Una dintre acele multe continuari mult mai proaste decat originalul, aici se incadreaza acest film. Partea I a fost interesanta, a venit cu o idee relativ noua, doi actori ultracunoscuti, dar continuarea Escape Plan 2: Hades online subtitrat de fata este o ”umbra”, in ciuda distributiei.


Titlu Romania: Escape plan 2: Testul suprem
Regia: Steven C. Miller
Actori: Dave Bautista, Baylee Curran, Sylvester Stallone
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Mister
IMDB: 3.8


Escape Plan 2: Hades (2018) Online Subtitrat


Trailer