filme-online-banner

Essex Boys: Law of Survival (2015) film online subtitrat

Regia: Steven M. Smith
Scenariu: Chris Bell, Christopher Jolley
Actori: Jesse Birdsall, Chris Bell, Ross Boatman
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

De la omul care ne-a adus la Hooligans War, Steven M Smith ne aduce Legea de supraviețuire. Acesta este un film care eclipsează totalitate Shambles care a fost filmul huliganii original care am revizuit anterior aici Înapoi la filme Essex Boys. Legea de supraviețuire se invarte in jurul Danny (Chris Bell) un asasin ex care e viata este cu sufletul la gură în afară după moartea prietenei sale și el încearcă să răzbune moartea ei de vânătoare în jos huligani care ucis-o.

Sunt încântat să spun că Legea Survival este într-adevăr o schimbare de ritm de la Hooligans La War, în sensul că mă așteptam aceeași muncă camera calitate inferioara, configurare microfon îngrozitor și imagini doar teribil stil telefon cu camera foto cu un script care nu aveau nici o adâncime sau emoție pentru a se potrivi in Essex Boys. Legea de supraviețuire s-au dovedit ma intelegeti gresit, arătându-mi că puteți re-adopte un script puternic pe un buget incredibil de mici șir de pantof. Legea de supraviețuire nu este deloc perfect, există încă probleme cu camera de lucru și de iluminat pe parcursul câteva dintre fotografii și filmul pare să sari între un aparat foto de înaltă calitate și un aparat de fotografiat B, care arata ca o foarte ieftine de mână sau produs low-end, această supărare usoara este exagerat doar de editare instabil, ne-a explicat și amatori, in Essex Boys, dar este ușor de supra-privit odată ce începe obtinerea în poveste.

Scriptul curge destul de bine, există multe scene din film, care pot participa, fost ușor de tăiat pentru a ajuta la progresul poveste, ci ca un întreg vă pasă personajele, povestea are propriul și sunteți ușor intrigat pentru a afla dacă Danny devine răzbunare că merită atât de bună dreptate.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: