PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Eu cu cine mă mărit – The Wedding Planner (2001) Online Subtitrat


Regia: Adam Shankman
Actori: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson-Sampras
An: 2001
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Eu cu cine mă mărit – The Wedding Planner

Nimeni nu intelege dragostea si romantismul mai bine decat Mary Fiore (Jennifer Lopez) – cea mai cunoscuta organizatoare de nunti din San Francisco. Specialista in indeplinirea viselor altora, ea e prea ocupata ca sa mai aiba si o viata personala.

In timp ce sarbatoreste o noua si importanta comanda – nunta bogatei Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras) – Mary este salvata de la o coliziune aproape fatala, cu un container scapat de sub control, de catre chipesul doctor Steve Edison (Matthew McConaughey). Dupa ce petrec impreuna o seara incantatoare, Mary crede ca a gasit, in sfarsit, un motiv pentru a se indragosti. Din nefericire, va descoperi in curand ca Steve este viitorul sot al lui Fran Donolly, si ca Mary este organizatoarea nuntii lor. Cariera si Cupidon se ciocnesc cap in cap.

Exact cand Mary din Eu cu cine mă mărit online subtitrat se gandeste ca mai rau de atat nu se poate; tatal ei; Salvatore (Alex Rocco); se hotareste sa se ocupe personal de viata amoroasa dezastruoasa a fiicei sale; aranjand casatoria ei cu Massimo Lanzetta (Justin Chambers); care tocmai a sosit din Sicilia.

Acum in The Wedding Planner online subtitrat; dragostea si ratiunea sunt puse in balanta. Isi va abandona Mary cinismul si va alege romantismul? Va invata sa creada in singurul eveniment pe care l-a planificat cu atata minotiozitate; dar pe care l-a evitat atat de obstinat? Va ramane Mary fidela carierei sau inimii?