filme-online-banner

Eu şi monstrul meu – The Water Horse: Legend of the Deep (2007) film online subtitrat

Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Scenariu: Robert Nelson Jacobs, Dick King-Smith
IMDB Rating: 6,5
Regizor(i): Jay Russell
Actori: Emily Watson, David Morrissey, Alex Etel

Dacă nu se poate gândi la trei mai multe filme de familie duios recente decât “My Dog Skip”, “Babe” și “Milioane”, atunci aici este un alt titlu pentru a adăuga la listă. “Apa Horse: Legenda Deep” este bazat pe o carte de autor de “Babe”, realizat de directorul “My Dog Skip”, și stele eroul “Milioane” și trăiește pe deplin până la linage sale . Ea deschide doar în ultimul moment în ziua de Crăciun, pentru a salva de la care au părinți să ia copiii la “Alvin și veverițele”.

Filmul Eu şi monstrul meu, stabilit în Scoția, dar minunat fotografiate în Noua Zeelandă, in Eu şi monstrul meu, spune povestea unui copil de 12 ani pe nume Angus (Alex Etel), care gaseste un ou curios pe plajă, o aduce acasă și este uimit să-l vadă hatch un drăguț puțin creatura cu un apetit mare. El nume se Crusoe și ascunde noua sa companie în magazie de lucru, în cazul în care nu rămâne un secret pentru mult timp, mai ales că se pare că pentru a dubla în dimensiune în fiecare zi sau cam asa ceva. Într-o zi este îngrozită de Bulldog familie, și o zi mai târziu Bulldog este îngrozit de aceasta.

Timpul este al doilea război mondial in Eu şi monstrul meu. Angus locuieste cu mama sa Anne (Emily Watson) și sora mai mare Kirstie (Priyanka Xi), și păstrează un avizier cu știrile și amintirile tatălui său iubit, care este departe lupta de război. El încearcă lui cel mai bun pentru a fi “omul de familie,” conform instrucțiunilor ultimele tatălui său, și nu există un alt bărbat în jur, Lewis Mowbray (Ben Chaplin), care ajută cu atribuții barnyard și reparații generale in filmul Eu şi monstrul meu.

Lewis devine Pals cu Angus și Kirstie, și îi ajută să păstreze secretul de Crusoe de la mama lor, care nu s-ar putea de acord cu animale de companie, mai ales ca se baloane pentru a de două ori dimensiunea Angus “, și apoi de trei ori, și apoi de patru ori, până când se crește atât de mare încât nu este nimic de făcut, dar muta din activitatea vărsat la cel mai apropiat corp mare de apă, care este, ati ghicit, Loch Ness.

Noi învățăm legenda Calului Apa. În toată lumea, doar unul este în viață la un moment dat. Înainte de a muri, el stabilește un ou, care va produce următoarea calul de apă. După cum se ajunge la maturitate, se pare ca un sarpe de mare vesel cu anumite caracteristici care ne amintesc de Shrek și ET, în special în natura sa jucăuș, expresii umane, cum ar fi și cadou accidentală de comedie.

Ferma a fost rechiziționat ca o postare pentru o unitate de artilerie britanic, acuzat de plasarea o plasă submarin peste gura lac. Comandantul unității, disprețuitor Cpt. Hamilton (David Morrissey), pare sigur acest lucru este în cazul în care germane U-barci va prima teren de pe teritoriul britanic. Unii dintre oamenii lui sunt la fel de sigur că Hamilton a atras această misiune cushy ca o modalitate de a rămâne în afara acțiunii. Anne este curtat de către ordonatorul de slick, Eu şi monstrul meu, care iese din drumul său spre insulte Lewis, omul-a-toate-munca. Dar totul este sortate cu o răzbunare, ca Angus vine treptat să accepte că tatăl său nu poate veni acasă.