filme-online-banner

Evelyn (2012) film online subtitrat

Gen: Thriller
Scenariu: Juanma Romero Gárriz , Isabel de Ocampo
IMDB Rating: 6,0
Regizor(i): Isabel de Ocampo
Actori: Cindy Díaz, Sara Bibang, Adolfo Fernández

Evelyn Isabel de Ocampo este cel mai recent film pentru a explora traficul de ființe umane prin ficțiune. Publicul familiare cu povești de chinezi, migranții africani sau mexican – cred fantome, Bine ai venit, Northless și multe altele – va fi, probabil, surprinsă să afle că există, de asemenea, un flux de tineri încrezători care decurg din Peru în Spania. Ceea ce este mai interesant aici, cu toate acestea, este faptul că fetele implicate nu sunt deosebit de disperat să părăsească țara lor de origine, dar sunt pacaliti în a face acest lucru cu promisiuni de locuri de muncă de plătit. Acest lucru este traficul Janus-cu care se confruntă, în cazul în care totul pare normal – de la contractul de călătorie plan – până când femeile ajung la partea cealaltă.

Adolescent Evelyn (Cindy Díaz) cu siguranță nu ar deranja stau acasă. Familia ei nu sunt deosebit de bogat, dar ei a lua de și, inițial, este mama ei, care este mai mult câștigat de către femeie plin de farmec de la o agenție de care deja “a ajutat” vărul ei Margareta muta în Spania. Sub presiunea din partea familiei ei și liniștit de apeluri telefonice de la Margarita (Ari Saavedra), Evelyn decide să ia o șansă – și rapid coboară într-un coșmar. La sosirea în Spania, ea nu găsește nou viitor luminos ea a sperat, dar lumea confuz de un bordel, cu Margarita, bătut cu putere de luni în loc și așa de fricoși pentru familia ei acasă că forțat Evelyn în aderarea ei, mai degrabă decât spune adevarul.
Imagine copie

Perspectivele pentru Evelyn sunt sumbre, cu viol și droguri de mare pe ordinea de zi în calitate de proprietar de bordel Ricardo (Alfonso Fernandez) încearcă să rupă spiritul ei, pentru a extrage banii pe care îi spune ea îi datorează. Deși granițele villainhood Ricardo privind pantomimă și o subplot coleg de cameră este subțire în comparație cu povestea principală, decizia Ocampo a menține lucrurile curajos, fără a fi exploatator este unul bun.